Coafuri peste noapte

Coafuri peste noapte. Cum îmi aranjez părul seara pentru a arăta perfect dimineața?

Vi se întâmplă să adormiți cu părul ud și să vă treziți cu părul în haos? Nu este un aspect cu care dorim să ne începem ziua.

Sunt pățită! Părul meu este extrem de rebel, așa că trebuie să depun multe eforturi pentru a evita stilizarea matinală. Astăzi, doresc să vă dezvălui cele mai bune metode de stilizare a părului peste noapte care vă oferă un aspect superb la trezire. Interesate? Citiți mai departe 🙂

Voi începe cu greșelile frecvente pe care le facem.

Greșeala 1! Dormitul cu părul ud

Această lene vă costă mult.

Dacă vă spălați părul chiar înainte de culcare și nu-l uscați cu foehnul, nici nu-l lăsați să se usuce natural, și apoi mergeți la culcare, cu siguranță că vă veți trezi cu părul ciufulit, înnodat și încurcat.

Un alt motiv pentru care nu ar trebui să mergem la culcare cu părul ud este că șuvițele ude se deteriorează ușor. Prin frecarea părului de pernă, acesta se rupe. Și eu am fost surprinsă: am realizat că din cauza dormitului cu părul ud, mi s-au despicat vârfurile.

Greșeala 2! Părul lăsat în timpul nopții

O altă greșeală similară celei menționate mai sus. Dormitul cu părul lăsat îl expune la deteriorare.

Această greșeală are în vedere la femeile cu părul lung (deci, la mine și la multe dintre voi) deoarece părul lung este mai predispus la încurcare. Lăsarea părului noaptea înseamnă trezirea cu șuvițe încurcate și dezordonate. În plus, vă cade mai mult păr, așa că, de fapt, acest obicei nu aduce niciun beneficiu.

Am un remediu! 🙂

ARANJAREA PĂRULUI PESTE NOAPTE PENTRU UN PĂR SĂNĂTOS

Acum ceva timp, am realizat că părul meu arată mai bine și mai sănătos de când am început să-l strâng înainte de culcare. Nu e nicio exagerare sau efect placebo. Părul meu este mai neted, arată mai bine și nu mai este electrizat.

Aranjarea părului într-un coc oferă multe beneficii:

  • părul este protejat împotriva ruperii și tragerii.
  • părul nu devine dezordonat, încurcat sau electrizat.
  • puteți defini forma naturală a părului, de ex. ondula și oferi coafurii rezistență.

CUM SĂ NE ARANJĂM PĂRUL ÎNAINTE DE A DORMI?

De obicei, îmi împletesc părul în coadă. Dacă am ceva mai multă răbdare și timp la dispoziție, îmi fac o împletitură franțuzească. Un coc în vârful capului este coafura mea preferată de noapte. Cocul este lejer și îl prind cu agrafe invizibile pentru a-l fixa bine, fără a-l trage sau fixa prea strâns. 

TOPUL COAFURILOR MELE DE NOAPTE

  • coc lejer în vârful capului.
  • coc lăsat, lejer, chiar la baza gâtului.
  • coadă împletită în trei la baza gâtului.
  • împletitură franceză, lejeră.

STILIZAREA PĂRULUI ÎN TIMPUL SOMNULUI?

Dacă doriți, puteți merge chiar mai departe și obține bucle fără stilizare termică. Folosiți una dintre metodele care oferă buclelor rezistență – puteți intensifica efectul împletind părul umed și aplicând un ulei ușor de păr înainte de a-l împleti.

În funcție de cum vă împletiți părul, acest stil de coafură pentru noapte vă oferă diferite efecte. Cozile împletite au un efect de încrețire, cocul vă oferă bucle fine sau mari, în timp ce șervețelele umede vă oferă bucle superbe. 

Există numeroase moduri ecologice de a crea bucle naturale, fără căldură. Puteți găsi o mulțime de surse de inspirație online! 🙂

HIT ALERTĂ! BONETĂ DE DORMIT DIN SATIN

La final, dați-mi voie să vă recomand un produs pe care l-am descoperit recent și este un adevărat succes. <3

Ați auzit vreodată că cel mai bine este să dormin pe o față de pernă din mătase sau cel puțin din satin? Este vorba de moliciunea materialului. Totuși, am o soluție și mai bună! O bonetă de satin care protejează părul împotriva tragerii și, astfel, nu mai este nevoie să-l prindeți, evitând problema deteriorării foliculilor.

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.