La revedere, vară! Cum vă păstrați pielea sănătoasă după plajă?

Hei, hei, hei!

Vara se apropie încet de sfârșit, iar singurul lucru care ne rămâne după vacanță sunt fotografiile. Chiar este acesta singurul lucru care ne rămâne? Uitați-vă la pielea voastră. Cu siguranță corpul vostru este încă ușor maroniu, nu-i așa? Dacă doriți să vă păstrați bronzul și să-l mențineți cât mai mult timp, aflați cum să faceți acest lucru – citiți mai departe!

Baia după plajă

Pentru mine, este o idee bună să vă spălați corpul după ce a fost expus la soare. Acest lucru va împrospăta și va calma corpul încălzit. În plus, veți putea curăța astfel nisipul și sarea de mare, lucru care vă va influența cu siguranță în mod pozitiv pielea. Un alt aspect de luat în considerare când vine vorba despre îngrijirea pielii după vară este utilizarea produselor potrivite pentru spălarea corpului. Pentru a clarifica, odată ce alegeți produsele potrivite, obțineți două avantaje: pielea va fi atât curățată, cât și hrănită. O idee bună este să adăugați în cadă și uleiuri esențiale, sare Epsom sau alte produse de înfrumusețare hrănitoare – acest lucru vă va calma corpul și mintea.

Balsam de corp după plajă

Aceasta este o parte destul de importantă a regimului de îngrijire a pielii, mai ales după ce v-ați expus mult timp la soare. Scopul lor principal este de a calma și a hidrata pielea. Dacă alegeți un balsam de înaltă calitate, aveți siguranța că acesta vă va oferi pielii și o porție suplimentară de hrană, aceasta devenind mai suplă, iar bronzul va dura mai mult. Pentru a vă ușura acest proces, căutați următoarele ingrediente: cacao, ulei de măsline, nucă, vitamina E și B5.

Legume si fructe

Știați că există anumite produse alimentare – în special legume și fructe – care pot fixa și prelungi durata de viață a bronzului de vară? Betakaroten face pielea mai întunecată și se găsește în: morcov, spanac, roșii, broccoli, pepene și caise. Vă sugerez să introduceți imediat aceste legume și fructe în meniul de zi cu zi.

Modalități de acasă pentru a trata pielea bronzată

Dacă vă plac produsele de înfrumusețare de casă comestibile, atunci ar trebui să încercați câteva dintre ideile bunicii.În ceea ce privește îngrijirea pielii după vară, ar trebui să folosiți lapte, iaurt natural, drojdie, felii de castravete proaspăt și frunze de aloe.

Bang! Crash! Puf!

Când pielea vă dă o senzație neplăcută după plajă, puteți aplica niște metode deja încercate și testate de calmare a durerilor și iritațiilor. În astfel de situații, puteți apela la aloe, acid hialuronic, mentă și d-pantenol. Acest tip de produse oferă o răceală instantanee, ameliorarea iritației și refacerea unui ton de piele cu aspect sănătos.

Un pic de ceva și pentru păr

Pielea nu este singura afectată de soare. Părul este, de asemenea, expus efectelor adverse ale razelor UV. Atunci când sunt supraexpuse, firele de păr devin uscate, mate și decolorate. Pentru regenerare, utilizați ceați, măști și balsamuri de păr, scopul lor fiind restabilirea nivelului adecvat de hidratare, creșterea strălucirii și intensificarea culorii părului. Astfel de produse de îngrijire a părului sunt capabile să vă întindă firele și să prevină despicarea vărfurilor.

Aveți mai multe idei despre îngrijirea pielii după vară?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.