Cărbune pentru păr? Da, vă rog! Recenzie NANOIL Charcoal & White Clay Hair Mask

Cred că majoritatea dintre voi știți deja despre numeroasele beneficii de care se bucură pielea atunci când este tratată în mod regular cu cărbune activ. Dar știați că această pudră fină, neagră poate îmbunătăți și condiția părului? Da, într-adevăr! S-a demonstrat că această substanță acționează perfect la nivelul podoabei capilare!

În ultimul timp, am fost norocoasă să găsesc cel mai bine vândut produs dintre toate produsele de îngrijire a părului – masca neagră de păr de la Nanoil, care ne oferă acest incredibil duo de cărbune și argilă albă. Împreună, acestea acționează ca un ying yang în îngrijirea personală! De fapt, această mască de păr redă echilibrul părului și scalpului. Cred că abia așteptați să aflați mai multe despre acest produs interesant de îngrijire a părului, așa că mai bine să trecem la subiect. Iată o scurtă recenzie a produsului Charcoal & White Clay Hair Mask.

Cărbune pentru păr? Cum au trebui să acționeze?

Într-o clipă, voi lista toate beneficiile cărbunelui asupra părului. Dar înainte de asta, trebuie să menționez că această substanță este o adevărată descoperire. Nu este doar un medicament, ci și o substanță de înfrumusețare. Este extras din pulpa de lemn și procesat cu aburi și acizi puternici – un moment important deoarece atunci este intensificată capacitatea cărbunelui de absorbție. Cu alte cuvinte, acesta este momentul când cărbunele devine un expert în identificarea și atragerea impurităților, toxinelor, reziduurilor cosmetice și excesului de sebum. Acesta este modul în care afectează pielea și părului. Prin urmare, dacă părul dumneavoastră:

 • se îngrașă rapid
 • este acoperit de impurități și praf
 • este greu și plat
 • pare lipsit de viață
 • este lipsit de strălucire

atunci puteți lua în considerare utilizarea cărbunelui activ chiar acum! La ce efecte vă puteți aștepta? După tratarea cu Charcoal & White Clay Hair Mask, părul devine curat, proaspăt și beneficiază de oxigen, începând astfel să crească mai rapid și să devină mai puternic, mai lucios și mai neted, fără a fi afectat de toxine. O singură aplicare a acestui produs intensifică volumul părului, oferindu-i un efect de lifting de la rădăcini.

Argilă albă pentru păr? Cum ar trebui să acționeze?

Argila, în schimb, este o rocă sedimentară care se formează prin eroziune. După extragere, roca este sfărâmată în bucăți, uscată și sterilizată. Această pudră prețioasă, măcinată fin, poate avea diferite culori, ceea ce înseamnă că există diferite tipuri de argilă. Masca de păr Nanoil conține cea mai delicată formă de argilă (albă), perfectă chiar și pentru tratarea pielii sensibile. Rolul său principal este de a calma iritațiile.

Știați că argila conține aproape toate micro și macro elementele necesare atât părului, cât și pielii pentru a-și menține condiția corespunzătoare. Care sunt aceste elemente? De exemplu, siliciul, calciul, potasiul, fierul, magneziul, zincul, fosforul, cuprul și seleniul sunt doar câteva exemple. Prin urmare, datorită acestei concentrații imense de minerale, argila poate oferi nutriție părului și scalpului, însă aceasta nu este singura abilitate a argilei. Studiile recente au demonstrat că argila albă are și rolul de a oferi un efect de curățare și calmare. Așa cum este lesne de observat, argila albă se potrivește perfect cărbunelui 🙂

În plus, argila albă este antibacteriană, stimulează foliculii părului și reglează glandele sebacee, calmează iritațiile și vă poate ajuta chiar și la stilizarea părului. Poate ridica părul de la rădăcini, volumizând astfel podoaba capilară.

La ce vă puteți aștepta de la Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask?

 • previne îngrășarea scalpului
 • coafura își menține prospețimea pentru mult timp
 • scalpul și părul își mențin condiția adecvată
 • previne iritațiile scalpului
 • accelerează creșterea părului
 • stimulează volumul părului
 • păr lucios
 • facilitează stilizarea (părul devine ușor de aranjat și neted)
 • previne subțierea părului
 • previne acneea la nivelul scalpului (într-adevăr, acneea poate afecta și scalpul, o condiție dificil de tratat)

Cum mi-a schimbat părul Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask?

Ei bine, părul meu nu a arătat nicioadară mai frumos! Serios! A devenit evident pentru mine că impuritățile și poluarea urbană au un impact negativ asupra părului meu: condiția părului se deteriora treptat, nu avea un aspect frumos și reziduuile împiedicau orice încercare de a oferi părului substanțe nutritive. Aplicarea săptămânală a produsului Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask a oferit părului meu o nutriție mai bună deoarece, în cele din urmă, aceasta a putut absorbi toate substanțele nutritive esențiale, care, de fapt, sunt oferite datorite argilei albe. Acesta este un produs minunat de îngrijire a părului 🙂 Descoperiți singure efectele măștii. Și nu în ultimul rând, vă recomand să achiziționați masca de păr din magazinul oficial Nanoil [www.nanoil.ro], unde puteți găsi și alte măști de păr la fel de eficiente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.