Produse de machiaj şi de îngrijire a pielii

Dezamăgiri cosmetice! Produse de machiaj şi de îngrijire a pielii

Sunt convinsă că fiecare femeie are produse de frumuseţe pe care le iubeşte şi unele pe care le detestă. Astăzi, vom vorbi despre ultima categorie. Voi scrie despre cele mai mari dezamăgiri în materie de produse cosmetice. Am descoperit o mulţime luna aceasta. Cosmeticele colorate mă dezamăgesc cel mai mult. Lectură plăcută!

Fond de ten Pharmaceris SPF 20 Moisturising

Produsul meu preferat Pharmaceris este un cosmetic delicat de hidratare, îmbogăţit cu SPF 20. Mi-a netezit şi hidratat pielea excelent, iar factorul de protecţie solară a fost suficient pentru a mă proteja de lumina soarelui. Am crezut că şi versiunea lichidă va fi la fel de bună, camuflând petele, hidratând şi protejând tenul împotriva soarelui. Am achiziţionat nuanţa 01 Ivory. Nu mi-a plăcut de la prima aplicare. În ciuda formulei uşoare, după câteva ore, am simţit-o la nivelul feţei, iar nuanţa a devenit mai închisă. Pielea mea a căpătat un luciu nedorit şi chiar şi aplicarea unei pudre matifiante nu a ajutat. Am dăruit versiunea lichidă a fondului de ten Pharmaceris unei prietene. Aceasta susţine că este minunat pentru tenul ei.

Fond de ten Vichy Dermablend

După dezamăgirea suferită din cauza produsului Pharmaceris, am început să caut un nou fond de ten lichid. Am dat o a doua şansă produselor dermocosmetice. Vichz Demablend 15 Opal cu factor de protecţie a fost alegerea mea. Ştiu că multe dintre dumneavoastră iubesc acest produs, dar m-a dezamăgit complet. Pielea mea a fost netedă şi mată timp de aproximativ o oră după aplicare. Apoi a început coşmarul. Lichidul a început să curgă de pe faţă! Tot tenul a început să lucească. Am avut senzaţia unui ten mult mai încărcat şi acoperit cu o substanţă neplăcută. Nu voi cumpăra acest fond de ten din nou.

Rimel Bourjois Volume Glamour Max Holidays

Tubul şi o bagheta produsului sunt drăguţe. Acestea sunt singurele plusuri ale rimelului. Formula sa este un pic ciudată – se usucă foarte repede la nivelul genelor. Nu oferă alungire, volum şi nici nu ondulează genele. După câtâva ore, a început să se întindă. Am avut probeleme la îndepărtarea acestuia şi am folosit o mulţime de dischete de bumbac şi demachiant. Din fericire, nu mi-a deteriorat genele!

Gel de Curăţare La Roche Posay Effaclar

Nu am noroc la dermocosmetice. Gelul La Roche Posay Effaclar a fost un alt produs care m-a dezamăgit. Produsul trebuia să cureţe pielea şi să elimina acneea, dar a cauzat episoade acneice şi a determinat o secreţie mai mare de sebum. M-a costat o groază de bani şi nu am putut, pur şi simplu, să-l arunc. Din fericire, prietena mea l-a cumpărat de la mine. Mi-am învăţat lecţia şi ştiu că dermocosmeticele nu sunt bune. Poate că ar trebui să-mi schimb rutina de îngrijire a pielii şi să trec la produse farmaceutice. Poate se vor dovedi a fi mult mai bune pentru pielea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.