Cum se aplică machiaj în zona ecolteului? Produsele mele cosmetice & Îngrijirea pielii

Hei, fetelor! 

Pe lângă mâini, gâtul şi decolteul vă expun vârsta. Este necesară o îngrijire adecvată a pielii, pentru ca zona decolteului să se menţină frumoasă pentru cât mai mult timp. Cosmeticele de hidratare şi de protecţie nu sunt suficiente. Machiajul de camuflare, conturare şi de luminozitate va fi eficient în acest scop.

De ce pielea din zona decolteului îmbătrâneşte atât de rapid?

O serie de factori afectează condiţia pielii din zona decolteului, inclusiv îngrijirea neadecvată şi lipsa protecţiei solare. Radiaţiile UV cauzează riduri şi depigmentare, iar produsele incorecte de îngrijire pot afecta zona sensibilă a decolteului. În mod interesant, băile sau duşurile fierbinţi, pot, de asemenea, înrăutăţi condiţia pielii. Temperaturile ridicate slăbesc legăturile de colagen, ceea ce cauzează aspectul lăsat al pielii. Modul în care mergem şi poziţia în care stăm afectează, de asemenea, pielea gâtului şi a decolteului. Poziţia aplecată cu umeri rotunjiţi duce la ridarea pielii.

Hidrataţi pielea decolteului

Înainte de aplicarea unui produs hidratant, exfoliaţi delicat pielea. Astfel, veţi netezi liniile fine, veţi conferi fermitate pielii şi veţi mări fluxul sanguin. Apoi, masaţi o loţiune cu formulă uloară în piele. Produsul nu trebuie să conţină substanţe care pot astupa porii şi care pot cauza acnee sau coşuri. Masaţi pielea în timpul aplicării pentru a ridica pielea sânilor şi pentru a îmbunătăţi elasticitatea pielii. Utilizaţi mişcări circulare, miscând mâinile în direcţie gâtului.

Produse pentru machiajul decolteului

Cred că fiecare dintre noi a auzit de conturarea decolteului. Ştiţi ce produse să folosiţi? Utilizaţi fond de ten şi corectoare cu factor de iluminare. Pudrele şi produsele în nuanţe închise sunt, de asemenea, utile. Aplicaţi cantităţi minime; dacă este necesar să acoperiţi pete pigmentare mari, aplicaţi câteva straturi de produs.

Cum se aplică machiaj în zona decolteului?

Dacă tonul pielii din zona decolteului este uniformă, o pudră de bronzare sau de iluminare va fi suficientă (de asemenea, pentru conturul zonei sânilor). Aplicaţi o cantitate mică de pudră între sâni şi masaţi. Camuflaţi pielea depigmentată cu un strat de corector sau fond de ten. Nu uitaţi să aplicaţi un produs pentru evidenţierea claviculei şi părţii superioare a sânilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.