Uleiuri de înfrumusețare pentru îmbunătățirea feței și a corpului. Aflați cât puteți câștiga!

Bună tuturor!

Probabil considați subiectul uleiurilor de înfrumusețare ca fiind de domeniul anului trecut, deoarece toți vorbeau despre ele în mod constant. Există, însă, persoane care nu au auzit despre puterea uleiurilor de înfrumusețare – serios. În plus, noi tratamente de înfrumusețare sunt în curs de dezvoltare, acestea având nevoie de uleiuri de înfrumusețare. Prin urmare, dacă doriți să știți dacă este o idee bună să vă curățați fața cu uleiuri, cum să combateți căderea necontrolată a părului și cum să eliminați celulita – continuați să citiți.

Uleiuri de înfrumusețare naturale. Ce sunt acestea?

Lichidele grase presate din semințe și miez sunt ceea ce numim uleiuri de înfrumusețare. Presarea se efectuează într-un mod special, deci aceste produse nu trebuie confundate cu uleiurile de gătit. Uleiurile de înfrumusețare nu sunt potrivite pentru gătit, sunt nerafinate și presate la rece pentru a le ajuta să-și păstreze substanțele prețioase pe care le au în consistența lor. Prin acest proces rămân pline de nutrienți valoroși pe care toată lumea îi iubește!

De ce funcționează atât de bine uleiurile naturale de înfrumusețare?

Partea uriașă de fitosteroli și flavonoizi, acizi grași esențiali, vitamine și minerale fac din uleiurile naturale de înfrumusețare un element de neînlocuit al îngrijirii personale. Imaginați-vă că cineva vă oferă un produs cosmetic care are COMPOZIȚIA PERFECTĂ. Un produs cosmetic care nu declanșează reacții alergice și nici nu conține parabeni. Un cosmetic realizat doar din substanțe care nu fac altceva decât să-ți îmbunătățească pielea, unghiile și părul.

Cum se folosesc uleiurile de înfrumusețare în rutina zilnică?

Mască de păr cu ulei pentru îmbunătățirea creșterii părului și pentru întărirea părului

Aceasta este cu siguranță cea mai bună mască de păr pe care am folosit-o vreodată. Fetele care își expun în mod regulat părul la tratamente cu ulei știu despre ce vorbesc. Pe scurt, veți obține efectul unui păr foarte neted, moale, lucios și voluminos. Tratându-l regulat cu uleiuri, părul câștigă hrană și hidratare. O astfel de mască de păr poate fi aplicată și asupra scalpului, deoarece întărește foliculii și previne căderea părului. În plus, uleiurile de înfrumusețare naturale pot îmbunătăți creșterea părului, iar firele vor crește vizibil mai puternice și mai sănătoase. Nu în ultimul rând, uleiurile naturale sunt suficient de puternice pentru a proteja părul împotriva efectelor adverse ale condițiilor meteorologice nefavorabile.

OCM – Curățarea perfectă a feței

Ați auzit până acum de OCM? Sigur cel puțin o jumătate dintre voi știți ce este OCM, deoarece mulți bloggeri și vloggeri recomandă această metodă de curățare a feței, nu-i așa? Nu aveam certitudinea acestei metode la început, deoarece pielea feței mele este grasă, deci mi-a fost greu să cred că uleiurile pe pielea mea deja grasă mi-ar oferi efecte pozitive. Credeam că fața mea va deveni și mai uleioasă decât era deja.

Cu toate acestea, am început să caut detalii despre uleiurile naturale și am aflat că multe dintre ele nu fac pielea mai grasă și nici nu ung pielea așa cum credem noi. Pentru a simplifica acest proces, uleiurile naturale reglează și echilibrează nivelurile de sebum, un aspect foarte important, mai ales atunci când este vorba despre un ten gras.

Am decis să amestec eu uleiuri naturale pentru a efectua OCM în propria casă. Am folosit ulei de ricin (ingredientul de bază al tuturor amestecurilor OCM) și l-am combinat cu ulei de argan și jojoba, care sunt cele două uleiuri de înfrumusețare ale mele. Credeți-mă, curățarea feței datorită procesului OCM este simplă. Nu numai că uleiurile atrag toate impuritățile pielii, dar acestea sunt capabile să înlăture și să închidă porii pielii. Mai mult, uleiurile naturale au grijă și calmează pielea, protejând-o împotriva daunelor. Acesta este, totuși, un subiect care ar trebui explorat într-un articol separat 🙂

Tratament cu ulei pentru unghii deteriorate

Te confrunți des cu unghii fragile? Probabil că persoanele care folosesc manichiura cu gel sunt bine familiarizate cu problema unghiilor fragile, subțiri și deshidratate. Din fericire, puteți reconstrui foarte repede unghiile obosite. Și NU vorbesc despre acele balsamuri ușor accesibile, care sunt doar oje translucide, ci despre uleiuri calde. Combinați-le cu miere și suc de lămâie. Continuați să vă observați unghiile pentru a vedea cum se transformă, devenind treptat mai puternice și mai frumoase.

Ce ​​ulei v-aș recomanda pentru a vă repara unghiile deteriorate? Pentru mine, este uleiul de ricin combinat cu uleiul de măsline. Țineți unghiile într-un astfel de amestec timp de 10-15 minute în fiecare seară. Nu vă va dura mai mult de 5 zile pentru a fi mulțumiți de efecte.

Uleiurile ca elemente ale măștilor de față

Nu voi mai amesteca niciodată masca mea de argilă cu apă. De când am aflat că uleiurile se combină bine cu argilele cosmetice, le-am folosit pentru a-mi crea propriile măștile de față în casă. Adaug apă de lavandă măștillor, chiar dacă acest ingredient nu este atât de crucial. În cele mai multe cazuri aleg un ulei de înfrumusețare (argan sau jojoba) și argilă cosmetică albă pe care pur și simplu o ador. Acest combo îmi oferă una dintre cele mai bune forme de curățare, hrănire și ușurare a feței. Uleiurile de înfrumusețare naturale prezintă și proprietăți protectoare și anti-îmbătrânire, ceea ce evident devine clar de observat dacă vă tratați în continuare pielea cu o astfel de mască de față în mod regulat.

Voi folosiți uleiuri naturale? Aveți alte idei despre cum să introducem uleiurile naturale de înfrumusețare în rutina noastră zilnică?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.