Cum tratez punctele negre? Cele mai bune metode pentru o piele frumoasă şi perfectă

Bună, tuturor!

Recent, mi-aţi umplut inbox-ul cu întrebări referitoare la îngrijirea pielii. Sunteţi interesate de modul în care îndepărtez punctele negre şi cum este posibil să am un ten atât de neted. Credeţi-mă, cu mult efort. Deci, în postarea de astăzi, vă voi prezenta metodele mele de a trata punctele negre.

Îndepătarea machiajului

Înainte de a începe rutina de îngrijire corespunzătoare a pielii, mă demachiez bine. Utilizez acest lichid farmaceutic care conţine substanţe anti-acnee. Costă mult şi deşi nu este un produs rentabil ca preţ, pielea mea îl iubeşte. Acesta îndepărtează produsele cosmetice, sebumul şi toate impurităţile care se acumulează la nivelul tenului pe parcursul zilei. Folosesc acelaşi produs cosmetic pentru a curăţa pielea din zona decolteului, gâtului şi chiar a spatelui.

MICRODERMABRAZIUNE

Da. Următorul pas de îngrijire a pielii este procedura de microdermabraziune efectuată acasă. Pentru acest tratament, utilizez un dispozitiv special al mărcii Beurer FC 76. Aparatul exfoliază pielea, purifică porii, şi după o utilizare regulată, netezeşte liniile fine. Cum funcţionează acest dispozitiv? Poate fi comparat cu un aspirator care suge pielea, îmbunătăţind circulaţia sângelui şi accelerând reînnoirea celulară. În acelaşi timp, un accesoriu special exfoliază epiderma şi îndepărtează punctele negre. Efectul? Piele netedă şi curată. Dezinfectarea aparatului după fiecare tratament este extrem de importantă.

Ce putem găsi în setul de microdermabraziune pentru acasă? Pe lângă acest aparat minunat, avem, de asemenea, o lampă de control, trei plasturi abrazivi (mare şi lat, precis şi aspru), 20 filtre interschimbabile similare unor bureţi mici (aceştia previn blocarea dispozitivului cu sebum şi epidermă exfoliată). În plus, dispozitivul meu dispune de două viteze, butonul de oprire principal şi o garanţie de 3 ani.

COSMETICE

Atunci când pielea este deja curată şi netedă, puteţi aplica produse cosmetice. Din nou, utilizez un exfoliant la nivelul tenului preparat din zahăr, miere şi suc de lămâie. Apoi, aplic o mască cu acţiune de curăţare profundă sau o mască de tip peel off. Atunci când spăl faţa sau îndepărtez masca, aceasta elimină restul punctelor negre. La final, aplic o cremă hidratantă cu o formulă foarte uşoară. Doar apoi pot, în sfârşit, să dorm!

Cum arată rutina dumneavoastră de combatere a punctelor negre?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.