Keratin Micellar Shampoo Nanoil

Wow, un nou produs Nanoil! Cel mai bun șampon cu cheratină! Descoperiți cum acționează!

Doriți ca părul dumneavoastră să devină mai puternic după sezonul de vară? Doriți ca podoaba capilară să devină mai rezistentă la electrizare? Ei bine, atunci trebuie să știți că alegerea șamponului potrivit este primul pas important către părul uimitor pe care doriți să-l obțineți. V-am pregătit o scurtă recenzie deoarece am descoperit o adevărată comoară. O nouă ofertă de la Nanoil – șamponul micelar cu cheratină. Vă vine sau nu să credeți, însă chiar veți putea simți că acest șampon curăță și îngrijește părul. Condiția părului meu chiar s-a îmbunătățit! Cum mi-am dat seama?

Șamponul micelar – ce este?

Pe de o parte, nu este un șampon obișnut, însă pe de altă parte, are exact aceeași sarcină de îndeplinit precum orice alt șampon din lume, și anume să curețe părul. Ce este atât de excepțional la acest produs? Micelele. Acestea sunt mici sfere capabile să lase părul și scalpul perfect curate, fără a perturba bariera hidrolipidică naturală care protejează scalpul împotriva factorilor nocivi precum poluarea urbană. Micelele spală scalpul fără a irita pielea, nici dacă aceasta este sensibilă. Datorită acestei proprietăți, mii de femei din toată lumea s-au îndrăgostit de șampoanele micelare, dar și de alte produse micelare. Puteți folosi micelele fără probleme, chiar dacă aveți scalpul extrem de reactiv, având asigurarea că nimic rău nu se va întâmpla.

Desigur, micelele sunt recomandate pentru toate tipurile de păr, inclusiv părul delicat, fragil și problematic. Micelele curăță părul ca un pro.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo

Ce impact au micelele asupra părului?

Nu este nimic complicat în ceea ce privește modul de acțiune a micelelor. În timp ce vă spălați părul cu un șampon micelar, nu perturbați bariera hidrolipidică naturală, ceea ce minimalizează sau elimină complet riscul iritațiilor. De aceea, șamponul micelar este recomandat persoanelor cu scalp problematic, predispus la iritații și chiar psoriazis. Prin urmare, dacă suferiți de prurit la nivelul scalpului în mod frecvent, aceasta înseamnă că are nevoie de un șampon mai bun. Micelele sunt ideale pentru dumneavoastră! În plus, șamponul micelar vizează, de asemenea, hrănirea, de aceea, aceste produse de curățare sunt deseori îmbogățite cu ingrediente minunate precum cheratina, uleiul de argab, mătase, extracte de plante, pantenol, etc. 

Șamponul micelar cu cheratină de la Nanoil – te poți prezenta?

Ei bine, în primul rând, acest șampon micelar lansat de Nanoil oferă o porție imensă de cheratină, ceea ce părul meu adoră. De fapt, nu este nimic surprinzător deoarece cheratina este ingredientul de bază din structura părului. Ce credeți că se întâmplă cu părul atunci când nivelul de cheratină scade? Da, părul devine electrizat! Cred că acum este evident de ce trebuie să oferim constant părului cheratină. Și, când vine vorba despre Nanoil, ei bine… acest șampon conține o mulțime de cheratină!

Șamponul Nanoil elimină reziduurile cosmetice, sebumul, praful și toxinele. Îngrijește părul și scalpul. Veți simți, fără îndoială, diferența după o singură aplicare. Datorită Nanoil Keratin Micellar Shampoo, părul meu a devenit lucios, puternic, voluminos și neted.

șampon micelar pe bază de cheratină Nanoil

Șamponul micelar cu cheratină de la Nanoil – efecte

După cum am menționat deja, o singură spălare cu Nanoil Micellar Shampoo și diferența este imensă. Acest șampon micelar îmbogățit cu cheratină de la Nanoil lasă părul perfect curat și revigorat. Ridică rădăcinile părului. Cu încă o aplicare, veți observa cât de lucios, puternic și superb devine părul. Vă pot spune, de asemenea, că Nanoil Keratin Micellar Shampoo protejează părul și scalpul împotriva poluării urbane, ceea ce este absolut incredibil!

Șamponul micelar cu cheratină de la Nanoil – observațiile mele

Efectul pe care l-am obținut cu șamponul Nanoil este un păr incredibil de frumos. Îmi pot trece cu ușurință degetele pe toată lungimea părului, fără a-l simți încurcat. În schimb, părul este neted și plăcut la atingere. Nu-mi amintesc niciun șampon care să-mi fi lăsat o podoabă capilară atât de superbă. Este evident că Nanoil Keratin Micellar Shampoo chiar conține cheratină deoarece părul devine mai puternic și mai neted. Și cel mai bun aspect este că vă puteți îmbunătăți și repara părul în timpul spălării! Dacă vă place acțiunea cheratinei, puteți încerca masca de păr cu cheratină inclusă, de asemenea, în oferta Nanoil. Personal, prefer să folosesc balsamul de păr cu cheratină leave-inl. După spălarea părului, aplic întotdeauna balsamul și îl las să acționeze până la următoarea spălare. Fetelor, acest duo vă va oferi un aspect ca de salon! Cunoașteți marca Nanoil? Spuneți-mi ce produse Nanoil ați folosit și cum au acționat pentru voi.

website-ul produsului: www.nanoil.ro

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.