Serul facial pe bază de retinol lansat de Nanoil: tratamentul meu facial de acasă pentru o piele impecabilă

Toamna este anotimpul perfect pentru a introduce retinolul în rutina zilnică de îngrijire a pielii. Merită? Cu siguranță! Cu o sigură condiție. Retinolul trebuie să fie inclus într-un produs de cea mai bună calitate. Astăzi, vă voi dezvălui care este cel mai bun ser pe bază de retinol pentru voi.

De fapt, deja l-am dezvăluit în titlu… Înainte de a vă spune mai multe despre Naoil Retinol Face Serum, dați-mi voie să menționez câteva detalii despre ingrediente. Iată aici o scurtă prezentare a vitaminei A.

Retinol/ Vitamina A / Secretul frumuseții

Credeți că pielea dumneavoastră nu are nevoie de produse pe bază de vitamina A? Are! Retinolul joacă un rol important în organism deoarece este responsabil cu procesele de reînnoire celulară. Cu alte cuvinte, vitamina A combate eficient procesele de îmbătrânire. Riduri? Pierderea supleții? Piele extrem de uscată și pete pigmentare? Puteți elimina toate aceste probleme cu retinol.

Lista beneficiilor oferite de retinol:

 • exfoliază celulele moarte ale pielii.
 • stimulează producția de colagen și elastină.
 • consolidează pielea, făcând-o mai fermă și mai elastică.
 • reduce cantitatea de melanină (pigment) la nivelul pielii.
 • întărește capilarele pielii.

La ce efecte vă puteți aștepta? Un produs bun pe bază de retinol minimalizează ridurile, atenuează petele pigmentare, netezește și uniformizează tonul pielii, face cearcănele mai puțin vizibile, etc. În funcție de calitatea vitaminei A, veți obține rezulatate vizibile în îngrijirea pielii.

Fapt distractiv! Știați că denumirea vitaminei A se datorează faptului că a fost prima vitamină descoperită? Acum aproximativ 100 de ani, a fost denumită cu prima literă din alfabet deoarece nicio altă vitamină nu fusese identificată până în acel moment.

Nanoil / Cel mai bun ser facial pe bază de retinol

Este timpul să vă prezint eroul postării de astăzi – Nanoil Retinol Face Serum. Am ales acest produs pentru această toamnă deoarece Serul BasicLab vitamina A s-a dovedit a fi un eșec total anul trecut. Din fericire, se pare că de data asta am făcut alegerea potrivită!

Recipientul superb a fost primul lucru care mi-a atras atenția! Ador aceste sticluțe subțiri (Nanoil conține 50 ml de ser), elementele de lemn, pipetele din sticlă și, în general, produsele cu design elegant. Serul primește încă un punct pentru formula ușoară, durabilă.

Totuși, ce conține în interior este ceea ce contează și produsul în sine este minunat! Nanoil Retinol Face Serum prezintă o versiune excepțională, stabilă de vitamina A pură și un extract de plante (Extract de rădăcină Boerhavia Diffusa) cu proprietăți antioxidante, dar și propandiol. Acestea sunt ingredientele esențiale, responsabile pentru efectul oferit de acest ser. Există câteva ingrediente suplimentare și zero coloranți, parabeni sau arome. Este ideal pentru persoanele alergice. <3

Dacă vă plac ingredienetele și doriți să încercați Nanoil Retinol Face Serum, accesați link-ul www.nanoil.rolista de prețuri este disponibilă aici și puteți comanda cu livrare acasă.

Serul facial pe bază de retinol Nanoil / Efecte

Sunt sigură că asta vă interesează cel mai mult. Ce efect are Nanoil Retinol Face Serum la nivelul tenului meu? Sunt mulțumită de rezultate? Bineînțeles că sunt! Nu l-aș recomanda dacă nu făcea minuni pentru pielea mea.

Am început să folosesc serul cu retinol Nanoil acum aproximativ o lună și jumătate, la începutul toamnei. Am dorit, în principal, să-mi repar tenul deteriorat de soare. Aveam câteva pete provocate de expunerea la soare, câțiva pistrui (care nu-mi plac) și, în plus, tenul meu arăta tern și pământiu. Mi-am zis că un ser bun cu retinol este singurul remediu.

Și chiar m-a ajutat – efectele au apărut în mai puțin de o săptămână. Pielea mea e mai puțin uscată, mai bine hidratată și hrănită. Pielea nu se mai exfoliază, ceea ce îmi distrugea machiajul!

Ce am obținut datorită serului facial pe bază de retinol oferit de Nanoil?

 1. Piele mai netedă, mai suplă.
 2. Zero pete pigmentare sau capilare sparte.
 3. Reparerea și hrănirea pielii.
 4. Ten perfect hidratat fără iritații.
 5. Cearcăne mai puțin vizibile și ochi mai puțin umflați.
 6. Piele impecabilă, plină de tinerețe.

Tratament cu retinol toamna / Ghid

Și, în ultimul rând, un mic sfat – este esențial dacă nu doriți să vă expuneți tenul la iritații!

Vitamina A pură sau retinolul nu este cea mai stabilă vitamină. Poate provoca iritații, senzații de mâncărime și de arsură. Efectul său se schimbă mai ales în cazul expunerii la soare. Cel mai indicat este să folosiți produse pe bază de vitamina A toamna, când lumina soarelui este mai puțin intensă. Am ținut cont de asta, însă…

Produsele pe bază de retinol din prezent – precum Nanoil Retinol Face Serum – conțin cea mai stabilă formă de vitamina A și substanțe adiționale care garantează siguranța utilizării. Prin urmare, le putem folosi vara și, de fapt, tot timpul anului, dar este recomandat să le aplicăm împreună cu produse de protecție solară – serul securizat de un strat de cremă oferă efecte mai bune, iar pielea este protejată de efectele nocive ale soarelui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.