Eyelash Serum Bodetko Lash – Recenzie efectuată pe baza faptelor

Câţi oameni, atâtea păreri, mai ales atunci când vine vorba despre serurile de gene, printre care vom găsi şi produsul Bodetko Lash. Sunt una dintre acele femei cu care Mama Natură nu a fost foarte generoasă în ceea ce priveşte genele frumoase şi lungi. Acum sunt nevoită să încerc diferite experimente, iar Bodetko Lash este încă un ser de gene pe care l-am încercat. Nu îmi plac toate acele cvasi-recenzii, prin urmare vă invit să citiţi o recezie despre produsul Bodetko Lash sinceră şi bazată pe fapte.

Bodetko Lash este un ser de gene cu un ambalaj elegant, similar unui tuş lichid de ochi. Aplicatorul acestui ser este de tip standard (credeţi-mă, am testat numeroase seruri), i.e. pensulă subţire, reglabilă pentru aplicarea la nivelul liniei genelor. Nicio surpriză aici, procesul de aplicare nu cauzează probleme. Dacă puteţi folosi un tuş de ochi fără a vă leza ochiul, atunci puteţi aplica fără dificultăţi orice ser disponibil pe piaţă. Dacă staţi să vă gândiţi, este chiar mai uşor de utilizat decât un tuş de ochi, deoarece serul de gene este incolor, iar trasarea unei linii drepte, în acest caz, nu constituie motiv de îngrijorare.

Înainte de 2014, serul Bodetko Lash a fost disponibi cu Bimatoprost inclus în compoziţie. Acesta este un ingredient medicamentos pentru glaucom, cu acţiune de accelerare a procesului de creştere a genelor. În prezent, serul Bodetko Lash poate fi achiziţionat cu o compoziţie modificată, unde pe locul patru în lista de ingrediente, vom găsi un derivat al acestei substanţe ( Trifluormetil declor-etilprostenolamidă ). Dacă aş fi ştiut că este aproape acelaşi ingredient activ, probabil că nu aş fi cumpărat serul Bodetko Lash şi aş fi căutat un alt produs. Din fericire, ochii mei nu au fost iritaţi şi, pentru că am fost atentă la aplicare, am putut evita apariţia oricăror efecte secundare.

În ceea ce priveşte rezulatele – acestea nu sunt atât de spectaculoase precum aţi crede. Mă aşteptam la efecte mai bune de la un ser din acest interval de preţ. Nanolash, pe care l-am utilizat cu o jumătate de an în urmă are un preţ similar (la achiziţionarea mai multor produse, obţineţi un preţ mai avantajos), iar efectele au fost mult mai bune. Dacă tot mai multe seruri se dovedesc a fi la fel de dezamăgitoare precum serul Bodetko Lash, probabil că voi reîncepe să folosesc serul Nanolash în mod regulat pentru a menţine rezultatele.

Voi rezuma în câteva cuvinte. Pentru acest preţ, nu aş cumpăra din nou serul Bodetko Lash. Are un aspect elegant, aplicarea este foarte plăcută şi uşoară, dar există riscul de apariţie a iritaţiilor la nivelul ochilor din cauza ingredientului chimic de tratare a glaucomului, camuflat în ser. Şi să nu începem discuţiile referitoare la eficacitate, deoarece genele mele nu s-au schimbat deloc în 3 luni de utilizare a produsului Bodetko Lash; genele nu sunt mai lungi nici măcar un pic. Ce păcat! Părea foarte promiţător la început!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.