Toate lucrurile bune se sfârşesc. Maybelline, Rimmel, Bourjois şi Inglot.

Toate lucrurile bune se sfârşesc. Maybelline, Rimmel, Bourjois şi Inglot

Bună, fetelor!

Trebuie să vă spun cu regret că toate produsele mele cosmetice de machiaj s-au terminat. Unele dintre acestea le-am avut de mult timp – deţinătorul recordului m-a ţinut şapte luni! Puteţi citi mai jos despre produsele mele preferate de machiaj şi, printre acestea, despre fondul de ten de la Bourjois, rimelul de la Rimmel, anticearcănul şi tuşul de ochi de la Maybelline şi rujul lichid de la Inglot.

Anticearcăn Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer

Am căutat mult timp un anticearcăn unic şi de încredere. Alegerea mea a fost Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer, lansat de Maybelline. Iniţial, am privit cu sceptism acest produs cosmetic. Am crezut că buretele prodului va lăsa urme. Care a fost rezultatul? Anticearcănul este minunat pentru camuflarea cearcănelor şi pungilor de sub ochi şi pentru a conferi luminozitate tenului. În plus, se amestecă perfect cu fondul de ten, se potriveşte nuanţei tenului şi nu lasă pete inestetice. Am utilizat nuanţa Deschisă, iar în timpul verii am trecut la cea Medie.

Fond de ten iluminator Bourjois Healthy Mix

Mi-am tratat pielea lipsită de strălucire cu fondul de ten iluminator Bourjois Healthy Mix. Produsul cosmetic nu rezistă timp de 16 ore, aşa cum promite producătorul, totuşi, este foarte durabil, oferă o acoperire minunată, camuflează imperfecţiunile şi previne luciul. Pentru machiaj, am folosit buretele Beauty Blender şi acesta m-a ajutat la obţinerea unui machiaj perfect de fiecare dată. Desigur, în timpul zilei a trebuit să utilizez câteva straturi suplimentare de pudră. Fondul de ten conţine extracte de fructe, care hrănesc pielea. Din păcare, compoziţia produsului conţine şi parfumuri, care pot cauza iritaţii.

Tuş de ochi Maybelline Master Precise

Acest produs cosmetic acţionează impecabil. Are o consistenţă lichidă, prin urmare acelea dintre dumneavoastră care nu au mai trasat niciodată linii la nivelul pleoapelor pot întâmpina ceva probleme în timpul procesului de aplicare. Cum procedez? Tuşul de ochi Maybelline Master Precise dispune de un vârf foarte precis. Datorită acestuia, pot trasa o linie subţire, uşor curbată în colţul exterior al ochiului. Palsez cotul pe masă şi îmi sprijin mâna pe obraz. Încep să trasez o linie pornind din partea de mijloc a pleoapei. Machiajul meu este finalizat în aproximativ un minut.

Rimel Rimmel Super Curler

Probabil că nu există un alt produs mai eficient pentru ondularea genelor decât acesta. Am folosit Rimelul Rimmel Super Curler dintotdeauna şi nu m-a dezamăgit niciodată. Rimelul conferă densitate, alungeşte şi, cel mai important, ondulează genele. Conferă ochilor un efect optic de mărire şi arăt mai frumoasă ca niciodată. Nu mi-au plăcut niciodată acumulările de rimel lăsate la nivelul genelor de alte rimeluri. Din fericire, Rimmel separă cu precizie genele şi nu se scurge. După efectuarea machiajului de ochi, folosesc întotdeauna o peiuţă mică pentru aranjarea genelor. Efectul este uluitor!

Ruj lichid Inglot HD Matte

Rujurile lichide sunt mult mai bune decât rujurile obişnuite care duc la uscarea buzelor şi sunt o alternativă minunată pentru luciul de buze. Din acest motiv am cumpărat rujul HD Matte, lansat de Inglot. Produsul cosmetic are o textură delicată, este rezistent, nu se scurge şi nu se estompează. În plus, aplicatorul sub forma unui burete mic ajută la aplicarea produsului cosmetic. Culoarea mea preferată este roz pal (numărul 11). În orice caz, puteţi alege între nuanţe de maro, bej, violet şi roşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.