5 METODE de volumizare a părul lipsit de viață

Sunt sigură că multe dintre voi vă confruntați cu problema părului lipsit de viață și de volum. Stilizez păr ca profesie și știu că părul subțire, lipsit de vigoare este o problemă care nu lasă multe femei să doarmă liniștite noaptea.

Dacă și voi faceți parte din acest grup, descoperiți metodele mele eficiente de mărire a volumului părului. Le-am testat și, credeți-mă, părul meu era foarte subțire și dificil de stilizat. De aceea, folosesc doar cele mai bune metode și continui să le perfecționez. Nu vi le-aș recomanda dacă se dovedeau a fi niște inepții.

Acum, relaxați-vă și aflați care sunt cele mai bune metode pentru volumizarea părului. Verificați care funcționează pentru părul vostru și împărtășiți-ne efectele în comentarii.

CUM SĂ STIMULĂM VOLUMUL PĂRULUI?

Primul aspect esențial este îngrijirea adecvată a părului – în definitiv, părul sănătos, des și puternic este cel mai voluminos.

Totuși, dacă nu doriți să așteptați până când părul este reparat, îi puteți îmbunătăți aspectul imediat. Aveți nevoie doar de câteva trucuri facile pentru creșterea volumului. Mai întâi, pregătiți câteva accesorii esențiale.

Aceste produse și aparate sunt fundamentale pentru stimularea volumului părului:

  • un foehn,
  • o perie rotundă,
  • role de păr mari,
  • spumă de volumizare,
  • spray de fixare și stimulare a volumului părului,
  • pudră de păr sau șampon uscat.

Desigur, nu toate metodele de volumizare a părului necesită toate aceste accesorii, dar merită să le avem la îndemână. Nu știți niciodată ce va funcționa mai bine atunci când părul își pierde volumul și doriți să-i adăugați mai multă definiție.

REMEDIILE MELE PENTRU PĂRUL LIPSIT DE VOLUM

A venit momentul să vă dezvălui topul celor cinci metode încercate și testate pe care le recomand oricărei femei al cărei păr are un aspect lipsit de viață, supraîncărcat și lipsit de vigoare.

Remediul nr. 1: Mai puține produse!

O greșeală comună a celor care se confruntă cu pierderea volumului părului. Mă refer la folosirea în exces a produselor de stilizare în speranța volumizării magice a părului. Adevărul este că excesul de produse supraîncarcă părul și îl privează de volumul său natural. Mai puțin ulei de păr, mai puțin ser, mai puțină spumă – acesta este secretul creșterii volumului părului.

Remediul nr. 2: Peria rotundă (sau rolele)!

Un alt mod eficient de a adăuga mai mult volum podoabei capilare este uscarea cu ajutorul unei perii rotunde. Acest accesoriu simplu vă permite să obțineți multe beneficii: veți putea ridica părul de la rădăcină, stimula volumul de care părul este de obicei lipsit. Testați acest truc, însă vă avertizez: începutul este dificil… După câteva zile, vă veți obișnui cu folosirea periei mari și vă veți putea coordona mișcările. Mie mi-a luat în jur de șase spălări pentru a stăpâni acest truc.

Remediul nr. 3: Spuma de păr!

Spuma de păr nu putea lipsi din această postare. O alegere sigură pentru toate femeile care se confruntă că pierderea volumului părului. O cantitate de mărimea unei nuci este suficientă – aplicați în păr pentru a-i oferi forma dorită, pentru a defini buclele și – cel mai important – pentru a mări volumul. Un aspect important este să nu aplicați prea mult produs.

Remediul nr. 4: Șamponul uscat!

Cred că v-am dezvăluit deja acest truc în altă postare. Da, puteți volumiza părul folosind șampon uscat. Poate fi un șampon uscat obișnuit, o pudră de păr, făină de cartof DIY sau versiunea pe bază de cacao. Aplicarea produsului la rădăcinile părului ajută la eliminarea excesului de sebum și intensificarea ușoară a desimii părului. Astfel, volumul părului este stimulat.

Remediul nr. 5: Dați părul într-o parte!

Și ultimul remediu, o adevărată bijuterie! Cel mai rapid mod de a obține un păr voluminos și îl puteți folosi chiar și atunci când nu aveți niciun produs la îndemână. Doar dați părul într-o parte – astfel, veți ridica părul de la rădăcini și îi veți oferi un plus de vitalitate.

Aș fi încântată să-mi dezvăluiți trucurile voastre de volumizare a părului. Fiți inspirația mea! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.