Evaluez rimeluri populare. Iată ce cred eu!

Hey, astăzi fac un clasament al rimelurilor care funcționează cel mai bine pe genele mele. Cred că probabil ați văzut mii de recenzii și clasamente de rimeluri pe internet. S-ar putea chiar să fi cumpărat unele produse din top care apoi s-au dovedit a fi un eșec…

Ei bine, eu nu fac acest clasament al produselor pentru a promova o anumită marcă. Nu scriu un articol sponsorizat, nu vă faceți griji. Nu am de gând să ascund niciun defect al unui produs evaluat. Am ales câteva din miile de rimeluri disponibile. De ce? Pentru că eu cred că merită să le testez. Fetelor, puteți avea încredere deplină în recenziile mele!

5 rimeluri care nu m-au dezamăgit

Am genele destul de rare și scurte și menționez acest lucru fiindcă mi se pare esențial pentru ca această trecere în revistă să rămână de încredere și onestă. Evident, produsele din recenzia mea pot produce efecte diferite pe genele groase și lungi.

Sunteți gata să vedeți cinci rimeluri unice? Citiți mai departe!

#1 Nanolash Mascara

rimel recomandat

Orice clasament începe cu cel mai bun produs în frunte și este la fel și în topul meu. Rimelul Nanolash este cu siguranță favoritul meu. Nu am nicio îndoială că este un produs de calitate superioară.

Imediat ce am trecut peria peste genele mele pentru prima dată, produsul a fost distribuit uniform, chiar și pe cele mai scurte dintre ele, și nu au apărut cocoloașe. Cred că peria de silicon, cu formă ideală, își asumă meritul pentru astfel de efecte.

În plus, Nanolash Mascara este extrem de rezistent. Nu se deconjește și nu patează. Îmi place, de asemenea, că nu am mers la serviciu cu „ochi de panda” și cu urme de rimel întins într-o zi ploioasă!

NOTĂ!

Dacă vizitați pagina oficială a brandului, veți găsi două versiuni ale produsului:

Evident, o puteți lua pe cea care vi se potrivește cel mai bine, ceea ce reprezintă unul dintre cele mai mari avantaje ale produsului. Eu am cumpărat rimelul de îngroșare pentru gene mai voluminoase, mai pline.

#2 Lashcode Mascara

Rimelul Lashcode este un alt produs pe care mi-a plăcut foarte mult să-l testez. O altă mascara care pare a fi impecabilă. În primul rând, trebuie să menționez peria superbă cu formă perfectă. Aplicarea rimelului pe genele din colțurile ochilor se face fără probleme, iar produsul nu ajunge pe pleoape.

Rezistența timp de ore bune este un alt lucru care îmi place la rimelul Lashcode. Imaginați-vă că am aplicat rimelul dis-de-dimineață, apoi m-am uitat în oglindă seara târziu, înainte de somn, și nu se decojise! Genele arătau îngrijite și fresh. Una peste alta, nu am nimic să-i reproșez.

#3 Clarins Be Long Mascara

Clarins Be Long Mascara este un alt rimel pe care l-am testat. Nu este rău, dar nu se va ridica niciodată la nivelul rimelului meu Nanolash Mascara. Cert este că îmi place periuța; puțin curbată, aplică cu ușurință produsul pe genele scurte.

Pe de altă parte, rezistența acestui rimel este un mare defect. La scurt timp am observat că pur și simplu se scurgea în zilele călduroase. Mai rău decât atât, rimelul ajungea pe pleoape la sfârșitul zilei.

#4 Maybelline Great Lash Mascara

Rimelul Maybelline Great Lash este destul de popular, dar am văzut păreri împărțite despre el. Pentru unii este în regulă, iar pentru alții nu este chiar atât de bun. Am decis să îl încerc pe genele mele. Care este rezultatul?

Rimelul de la Maybelline alungește genele, însă, după câteva ore de purtare, apare multă descuamare, astfel că aspectul genelor este distrus. Poate din cauza aplicării a două straturi? În schimb, e dotat cu o perie bine facută.

#5 Chanel Le Volume Mascara

Mi-am pus mari speranțe în Chanel Le Volume Mascara. Evident, numele brandului ne face să avem pretenții mai mari de la un produs. Din păcate, testarea acestui rimel s-a soldat cu o ușoară dezamăgire.

Totuși, permiteți-mi să vă împărtășesc mai întâi părțile bune. Cu siguranță funcționează foarte bine pentru curbarea și alungirea genelor. De asemenea, vine cu o perie bună pentru separarea precisă a genelor, fără cocoloașe. Pe de altă parte, rimelul este prea apos și îi ia prea mult timp să se usuce, în plus, tinde să se descuameze după câteva ore.

Și vouă v-a luat mult timp să găsiți cea mai bună mascara? Mascara Nanolash este numărul unu pentru mine! Este un produs premium. Ce-ar fi să ne împărtășiți opiniile și recenziile voastre despre rimel? Poate știți și alte produse care merită testate? Dați-mi de știre și voi fi bucuroasă să urmez sugestiile voastre data viitoare când fac un alt top!

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.