Iluminator lichid şi fard de obraz marca Too Cool For School

Iluminator lichid şi fard de obraz marca Too Cool For School – recenzie

Un produs cosmetic care este prea cool pentru şcoală? Mie îmi sună ca o recenzie de excepţie. Nu am nevoie de altă încurajare pentru a-l cumpăra. Acesta este motivul pentru care Too Cool For School este marca mea preferată. Vă veţi îndrăgosti ca şi mine de iluminatorul şi fardul de obraz lansate de această marcă!

Too Cool For School este o marcă coreeană care lansează cele mai bine vândute produse cosmetice din câteva motive. Marca are obiectivul de a demonstra că ingeniozitatea şi calitatea merg mână în mână. Produsele lansate de acest producător au drept caracteristică potenţialul imens şi spiritul revoluţionar în conceptul de îngrijire a pielii şi machiaj, combinate cu elemente distractive.

Eu însămi am fost tentată să cumpăr produsele Too Cool For School, exact ca multe alte femei din toată lumea, prin urmare ştiu despre ce vorbesc. Preferata mea este gama Dinoplatz. Mi-a cucerit inima 🙂

Produsele din gama Too Cool For School Dinoplatz:

  • sunt frumoase şi au ambalaje pline de creativitate, pe care le iubesc!
  • au formula uşoară ca un fulg, perfectă pentru pielea mea sensibilă.
  • sunt perfecte şi oferă efecte imediate.

În prezent, magazinele Sephora comercializează produsele cosmetice Too Cool For School, prin urmare, dacă sunteţi interesate, vă încurajez să le vizitaţi. În gama originală Too Cool For School Dinoplatz, cele mai populare produse în prezent sunt: Dinoplatz Pearl Bay Invasion şi Dinoplatz Cushy Blusher, disponibile în două nuanţe.

Aş dori să vă descriu pe scurt ambele produse. Voi încerca să vă prezint cele mai importante aspecte pentru a vă ajuta să vă horărăţi dacă doriţi să le achiziţionaţi. De asemenea, aş dori să vă conving ca, cel puţin, să obţineţi mostre cu aceste produse cosmtice. Merită!

Too Cool For School Dinoplatz Pearl Bay Invasion

În primul rând, pielea capătă un efect de iluminare tridimensional. Baza strălucitoare reflectă lumina naturală, astfel încât machiajul dumneavoastră va căpăta un aspect radiant. În al doilea rând, iluminatorul în formă lichidă hidratează şi hrăneşte pielea imediat după aplicare. Conţine vitaminele A+C, omega-3 şi omega-6 şi uleiuri (ulei de măsline, ulei de trandafir sălbatic, ulei de mentă, ulei de avocadp, ulei de argan) şi extracte naturale (bambus şi cactus).

Too Cool For School Dinoplatz Cushy Blusher

Fardul de obraz plin de prospeţine asigură o nuanţă delicată de roz şi îl iubesc pentru buretele inclus care permite aplicarea facilă la nivelul obrajilor. Datorită aplicatorului moale, produsul este uşor de utilizat. Disponibil în două nuanţe: Surf’s Up şi Lava Martini. Un aspect interesant de menţionat este că setul dispune şi de un al doilea aplicator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.