Măştile felii – Succesoarele măştilor foaie de bumbac?

Cu persistenţa unui maniac, urmăresc toate tendinţele de frumuseţe coreene. Cumpăr cu pasiune toate produsele cosmetice asiatice prin intermediul website-urilor de licitaţii chinezeşti. Iubesc acele momente de surpriză când găsesc ceva într-adevăr incredibil, revoluţionar şi creativ, ceva ce nu pot achiziţiona local. Recunosc că sunt un fan al produselor cosmetice coreene.

Acum câteva săptămâni am comandat ceva nou – Masca felie, şi abia a ajuns. În aceste circumstanţe, voi testa produsul şi mă voi reîntoarce pe blog într-un moment pentru a vă dezvălui rezultatele şi părerea mea despre produs. Dar mai întâi câteva detalii.

Masca felie de bumbac

Este un înlocuitor demn al măştilor de bumbac. Măştile felii acţionează pe acelaşi principiu, dar sunt mult mai convenabile, datorită formei de felii mici. Feliile sunt îmbibate cu esenţe.

Măştile faciale sub formă de felii sunt disponibile în diferite versiuni, asociate unor fructe şi legume. Conţin extracte de fructe care au un impact benefic asupra pielii, dar asta nu e tot. În fiecare versiune a măştilor felii, feliile au diferite forme care imită… forma fructelor sau legumelor! Astfel, puteţi aplica la nivelul tenului felii de lămâie, pepene, castravete sau roşie.

Un pachet de Mască felie conţinecâteva felii mici (de obicei rotunde) pe care le puteţi aplica la nivelul tenului în locul unei foi întregi de mască. Este un produs cosmetic recomandat pentru îngrijirea locală a pielii.

Versiunile diferite vizează tratareaunor anumite probleme de piele. Unele conferă luminozitate, altele combat acneea, iar altele hidratează şi regenerează tenul. Fiecare va găsi o versiune benefică printre Măştile Felii.

MĂŞTI FELII– CARE SUNT BENEFICIILE?

Trebuie să recunosc că văd doar beneficiile acestei soluţii.

Măştile felii sunt mult mai convenabile. În loc de a vă chinui cu o foaie imensă, care acoperă întreaga faţă şi se poate rupe atunci când încercaţi să o îndepărtat, avem aici mici felii cu un mod convenabil de aplicare şi îndepărtare. În mod frecvent, măştile de tip foaie nu se potrivesc formei feţei, iar orificiile pentru ochi, nas şi gură nu corespund. În cazul feliilor mască, nu există această problemă, deoarece totul se potriveşte perfect! De asemenea, un aspect important este că puteţi combina diferite măşti faciale, de exemplu, mască hidratantă la nivelul obrajilor, anti-acnee pentru zona frunţii etc. Masca foaie acoperă întreaga faţă, în timp de feliile pot fi plasate strategic pe anumite zone ale feţei sau combinate după preferinţe. Tot ce pot vedea sunt beneficiile acestei metode.

Mă duc să comand mai multe – pentru orice eventualitate. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.