The Ordinary Colours Serum Foundation 1.2 N Light Neutral

În sfârşit, produsul The Ordinary Colours Serum Foundation 1.2 N Light Neutral este aici. S-a ridicat la înălţimea aşteptărilor mele?

Bună, fetelor!

Probabil că aţi aşteptat cu nerăbdare această postare. Deciem a lansat noile produse cosmetice The Ordinary şi printre acestea găsim şi fondul de ten cu proprietăţi de ser. Cum a acţionat la nivelul pielii mele? Veţi afla totul mai jos. Continuaţi să citiţi!

Produsul The Ordinary Colours Serum Foundation 1.2 N Light Neutral oferă o acoperire uşoară şi un aspect natural. Formula sa uşoară ca un fulg este uşor de aplicat şi distribuit la nivelul tenului. Factorul SPF 15 asigură o protecţie solară minimă; este recomandat să aplicaţi întotdeauna un filtru UV sub machiaj. Produsul The Ordinary oferă 21 de nuanţe de fond de ten. Serum Foundation 1.2 N Light Neutral are o culoare delicată cu pigment galben. Toate fondurile de ten sunt comercializate în recipiente din plastic, echipate cu o pompă de aplicare de culoare neagră.

Chiar şi un singur strat al produsului The Ordinary Colours Serum Foundation 1.2 N Light Neutral poate camufla petele decolorate minore şi netezi ridurile. Rezultatul? Piele strălucitoare, catifelată, netedă, cu o culoare uniformă. În orice caz, pentru persoanele cu ten uscat, acest fond de ten poate scoate în evidenţă starea uscată a pielii. Dacă şi dumneavoastră vă confruntaţi cu această problemă, se recomandă utilizarea produselor cosmetice de exfoliere o dată pe săptămână. Nu uitaţi de peeling şi hidratare. În plus, pentru a obţine o piele radiantă, aplicaţi un iluminator după aplicarea produsului The Ordinary Colours Serum Foundation 1.2 N Light Neutral.

Produsul The Ordinary Colours Serum Foundation 1.2 N Light Neutral nu conţine substanţe artificiale, alcool, ulei, nuci, gluten sau extract de soia. Ultimul ingredient are potenţialul de a declanşa alergii. În plus, acest fond de ten este recomandat pentru persoanele vegane şi pentru cele cu un ten sensibil. Produsul cosmetic cuprinde în compoziţie siliconi şi apă pentru a îmbunătăţi procesul de aplicare şi pentru a-i extinde perioada de valabilitate. Fondul de ten The Ordinary are un pH cuprins între 6.00 şi 8.25.

Aţi testat noile produse cosmetice The Ordinary?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.