Machiaj de păr – Metoda mea pentru o coafură ”ca la solon” în 5 minute

Fetelor!

Recunoașteți că vă treziți câteodată dimineața și aveți împresia că părul vostru vă necăjește intenționat și nicio perie nu-i poate face față. În plus, are un aspect plat și electrizat deoarece nu a mai văzut foarfeca unei coafeze de ceva vreme. Ce puteți face?

Desigur, îl puteți spăla și stiliza sau puteți programa o vizită la o coafeză prietenoasă. Totuși, câteodată, nu dispuneți de timp.

Într-o astfel de situație… machiajul de păr se dovedește a fi util. Da, ați citit corect! MACHIAJUL DE PĂR este o metodă simplă de a îmbunătăți rapid coafura. O ador deoarece mi-a salvat părul în nenumărate ocazii.

Machiaj. Îl puteți aplica la nivelul părului?

Ideea mea poate părea un pic ciudată, dar chiar este posibil. Puteți aplica machiaj la nivelul părului și nici nu este atât de dificil.

Zilnic, folosim diferite trucuri de machiaj care ne permit să obținem o față cu aspect mai îngust, ochi mai mari, să camuflăm cearcănele și ochii umflați și, de asemenea, să volumizăm buzele. De ce să nu acoperim și defectele părului și să-l înfrumusețăm?

Machiajul de păr. În ce constă?

Regulile sunt simple. Este vorba despre înfrumusețarea părului fără folosirea vopselei de păr. Trebuie să găsiți un mod care să accentueze culoarea părului fără a folosi vopsea pe bază de amoniac și, de asemenea, de a facilita schimbarea culorii părului după plac.

Personal, cred că idee de machiaj al părului este minunată! De multe ori mi-am vopsit părul într-o culoare de care apoi m-am plictisit și tot ce am putut face este să îl vopsesc din nou sau să elimin culoarea. Toate aceste proceduri mi-au stresat și deteriorat părul.

Cosmetice pentru machiajul de păr

Este timpul pentru câteva detalii, mai exact, cum puteți efectua machiajul de păr. După cum probabil ați ghicit, NU este suficient să luați un fard de obraz și să-l aplicați în păr… Machiajul de păr necesită un tip un pic diferit de pregătire.

Pentru un machiaj eficient de păr, veți avea nevoie de:

  • pudră de păr sau șampon uscat,
  • vopsea temporară de păr,
  • spray de păr sau fixativ.

Ce produse de vopsire temporară a părului puteți folosi pentru a obține un efect de păr machiat? Există câteva opțiuni: vopsea de păr de 1 zi, spray de vopsire a părului, spumă nuanțatoare sau colorantă. Evident, fiecare dintre aceste produse oferă un efect diferit care durează o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp, prin urmare, vă recomand să testați câteva dintre aceste produse.

Un aspect important este că în machiajul de păr, puteți de asemenea decora părul cu, de exemplu, tatuaje de păr – autocolante (aurii, arginitii sau colorate) care pot fi aplicate în păr.

Cum se efectuează machiajul de păr?

Trucul este să asortăm machiajul de păr cu stilizarea. Astfel, obținem cel mai bun efect! Desigur, puteți folosi întotdeauna un nuanțator și ați terminat, dar ca și în cazul machiajului feței, pentru a arăta bine, este necesar să dediați mai mult timp și să perfecționați fiecare detaliu.

MACHIAJUL DE PĂR PAS CU PAS

  1. Împrospătați părul cu o pudră pentru a-l volumiza și pentru a facilita următorii pași ai procedurii de stilizare (părul va fi mai ușor de prins, de exemplu).
  2. Tratați părul cu o culoare la alegere, folosind produsul de vopsire care acționează cel mai bine pentru voi (puteți schimba complet culoarea, opta pentru un efect ombre, iluminare sau puteți da frâu liber imaginației cu cele mai recente tendințe de colorare a rădăcinilor părului).
  3. În această etapă, puteți prinde părul sau îl puteți ondula delicat, sau chiar adăuga unele accesorii pentru a înfrumuseța machiajul de păr.
  4. Fixați părul cu un spray sau fixativ care nu doar menține forma finală, ci și adaugă strălucire și previne estomparea prea rapidă a culorii.

Multă baftă! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.