DIY - Benzi de îndepărtare a punctelor negre

Eliberaţi-vă nasul! DIY: Benzi de îndepărtare a punctelor negre

Vă prezint aici o doză bună şi proaspătă de trucuri pentru îngrijirea pielii. Aplicaţi-le pe toate 😉

Lupta îndelungată cu punctele negre poate dezechilibra multe femei. Aceste pete negre şi inestetice apar la nivelul nasului şi sunt dificil de îndepărtat de pe faţă. Această luptă inegală continuă, de aceea, toate tipurile de arme sunt considerate extrem de utile.

Vin aici cu trupe de salvare. Inspirate de mii de sfaturi, am decis să le testez pe toate până am reuşit să găsesc cea mai bună soluţie. În mod surprinzător, se pare că cea mai eficientă metodă este şi cea mai puţin sofisticată. Cu cât tehnicile utilizate sunt mai puţin complicate şi cu cât substanţele sunt mai uşor de găsit, cu atât rezulatele obţinute sunt mai bune. Într-adevăr, acesta este adevărul, prin urmare, vă sugerez să puneţi toate produsele gata preparate înapoi pe rafturi. Benzile de îndepărtare a punctelor negre disponibile în magazine nu sunt la fel de eficiente precum cele preparate acasă. Vă invit să citiţi articolul, care vă va dezvălui metoda de îndepărtare a punctelor negre folosind doar cele mai uşoare tehnici.

BENZI DE ÎNDEPĂRTARE A PUNCTELOR NEGRE PREPARATE ACASĂ

De ce îngrediente veţi avea nevoie?

  • un albuş de ou,
  • benzi,
  • un vas mic pentru amestecarea oului.

Cum se prepară benzile de îndepărtare a punctelor negre?

Am descoperit două metode diferite de preparare a benzilor de îndepărtarea a punctelor negre. Acestea diferă doar ca mod de aplicare. Ambele sunt la fel de eficiente, prin urmare, le voi prezenta mai jos, astfel încât o veţi putea alege pe cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Înainte de a începe aplicarea benzilor lipicioase la nivelul nasului, trebuie mai întâi să preparaţi oul. Începeţi prin baterea albuşului de ou, dar nu amestecaţi până la obţinerea unei compoziţii compacte. Aceasta trebuie să fie sufiecient de „apoasă” pentru a facilita înmuierea benzilor în amestec şi aplicarea la nivelul nasului.

  • Prima metodă implică tăierea benzilor într-o formă similară cu cea a nasului. În principiu, banda poate avea o formă dreptunghiulară, deşi, dacă sunteţi suficient de îndemânatice, vă puteţi juca şi tăia o formă ceva mai precisă. Atunci când materiaul pentru bandă este pregătit, îl puteţi introduce în vasul cu albuşul de ou, iar apoi îl puteţi aplica pe nas. Puteţi aplica şi alte benzi similare. Asta vă poate ajuta la îndepărtarea acestora.
  • A doua metodă este ceva mai complicată, însă mult mai precisă. D această dată, va trebui să tăiaţi materialul în bucăţi mici – nu este necesar ca acestea să aibă forme regulate. Cea mai convenabilă dimensiune este un pătrat cu latura de aproximativ 1.30 cm. De această dată, albuşul de ou trebuie aplicat direct la nivelul pielii nasului, pentru a putea lipi câteva straturi de material, fiecare dintre acestea separate, utilizând albuşul de ou.

Ce urmează? Trebuie să aşteptăm până la uscarea albuşului de ou, iar apoi putem îndepărta uşor benzile. Împreună cu aceste benzi preparate acasă de îndepărtare a punctelor negre, toate comedoanele vor fi eliminate sau, cel puţin, cele mai multe dintre acestea.

Sfatul meu:Îndepărtarea punctelor negre va fi facilitată dacă faceţi o baie de aburi facială, spălaţi faţa cu apă caldă sau dacă efectuaţi o procedură de eliminare a punctelor negre imediat după duş. Astfel, porii pielii se vor deschide şi, prin urmare, va fi mai uşor să îndepărtaţi aceste puncte inestetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.