Utilizarea gelului Holika Holika – Două utilizări uimitoare!

Bună!

Sunt sigură că majoritatea dintre dumneavoastră cunoaşteţi gelul cu aloe vera, Holika Holika, un produs minunat, versatil, cu un design estetic. A cucerit întreaga sferă a blogurilor şi vlogurilor de frumuseţe. Este timpul că vă împărtăşesc opinia şi observaţiile mele.

Holika Holika este un gel cu o compoziţie ce cuprinde 99% aloe, îmbogăţită cu alte extracte valoroase. Sucul de aloe este extras din plante care cresc în insula curată şi fără toxine Jeju (regiune din Corea de Sud). Gelul Holika Holika este încapsulat într-un recipient minunat sub formă de aloe. Are o formulă uşoară, rezistentă şi ideală pentru vară, datorită utilizării universale. Produsul poate fi masat la nivelul pielii corpului, mâinilor, picioarelor sau părului (umed sau uscat), poate fi aplicat pe faţă sau pe pielea din zona ochilor, poate fi utilizat pentru protejarea vârfurilor părului… un produs uluitor. Gelul Holika Holika poate înlocui o mulţime de produse cosmetice. I-am descoperit două modalităţi de utilizare suplimentare, care m-au făcut să mă îndrăgostesc de produs. Acesta va avea mereu un loc de cinste în camera mea de toaletă.

1. Holika Holika – Gel de masaj

Fetelor, este incredibil. Amestec gelul cu ulei de cocos, unt de Shea sau cu ulei de alună şi îl aplic pe tot corpul. Apoi, iau un dispozitiv de masaj şi… combat celulita. Gelul de aloe şi uleiurile naturale fac o combinaţie minunată şi eficientă. Uleiul în sine se absoarbe rapid, însă atunci când este îmbogăţit cu gel, oferă rezultate mult mai bune. Gelul Holika Holika hidratează, netezeşte şi întinereşte pielea. Oferă uleiuri naturale cu beneficii suplimentare minunate.

2. Holika Holika – Ingredient de mască facială

De obicei, diluez argilă albă cu apă de trandafiri sau apă fiartă. Din ce în ce mai des, îmi place să amestec argilă cu gelul de aloe şi câteva picături de ulei de nuc. Această mască are mai multe ingrediente hidratante şi o consistenţă un pic diferită. Am impresia să pielea mea obţine o hidratare suplimentară şi este extrem de netedă. Nu mai am senzaţia neplăcută de piele strânsă. Masca pe bază de gel Holika Holika este o opţiune perfectă pentru vară, când pielea îşi pierde hidratarea, vitalitatea şi apa din interior. Convingeţi-vă singure!

Voi descoperi şi mai multe moduri de utilizare pentru înfrumuseţare pentru gelul pe bază de aloe Holika Holika. Rămâneţi aproape, o zi frumoasă! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.