Metoda mea de calmare a pielii sensibile? Serul facial

Hei! 🙂

Recent, m-ați compleșit cu întrebări privind serurile faciale. Deoarece am primit, literalmente, sute de mesaje, m-am hotărât să vă prezint o listă a produselor mele preferate. De această dată, mă voi concentra doar pe serurile anti-roșeață.

Chiar dacă pielea predispusă la roșeață și sensibilă este una dintre cele mai solicitante în ceea ce privește îngrijirea, există și câteva tratamente și produse pe care le puteți aplica pentru a oferi ameliorare imediată și pentru a obține un ten cu aspect mai frumos. Aceste tratamente m-au ajutat să îmi mențin pielea calmă și semnificativ mai puțin reactivă. Desigur, serul probabil că nu are puterea de a elimina capilarele sparte de la nivelul pielii, însă poate repara sau, cel puțin, minimaliza aspectul acestora.

De când am introdus un ser facial anti-roșeață în rutina mea de înfrumusețare, am observat că este mai puțin sensibilă și are un aspect mult mai sănătos. De aceea, sunt 100% sigură că toate femeile cu ten cuperozic pot găsi un ser facial potrivit. Sper că lista pe care o voi prezenta mai jos vă va ajuta în acest sens. Unele dintre aceste seruri faciale, cele a căror recenzii le veți citi, au fost de ajutor și prietenelor mele. 

Top 4 seruri faciale anti-roșeață

Locul 1: NANOIL și ANTI-REDNESS FACE SERUM

Trebuia să comand acest ser când am văzut că oferă 50 de ml și nu costă o avere. Deoarece cantitatea de ser este atât de mare, nu am ezitat să-l aplic de două ori pe zi deoarce știam că nu se va consuma rapid. Sunt impresionată că Nanoil Anti-Redness Face Serum a început să-mi îmbunătățească pielea din secunda în care l-am aplicat. Nu numai că mi-a oferit o senzație plăcută de piele relaxată, ci a început să reducă roșeața facială. În timp, acest produs a eliminat complet venele în formă de pânză de păianjen și rozaceea. Roșeața a dispărut și pielea mea are un aspect mult mai sănătos și mai uniform.

Un aspect interesant este că pielea mea a devenit mai rezistentă la factorii externi agresivi, ceea ce înseamnă cu nu se mai înroșește atunci când este expusă la temperaturi scăzute. În general, Nanoil Anti-Redness Face Serum este un ser universal care combină calitățile unui produs obișnuit de îngrijire a pielii (de ex. oferă hidratare și substanțe nutritive) cu un cosmetic calmant. Poate fi aplicat sub machiaj sau puteți renunța complet la produse cosmetice colorate deoarece serul Nanoil oferă o strălucire naturală pielii. Iar acest efect durează întreaga zi. Dacă doriți să aflați mai multe informații sau să încercați acest produs, vizitați website-ul oficial Nanoil pe nanoil.ro

Locul 2: THE ORDINARY și ASCORBYL GLUCOSIDE SOLUTION 12%

Dați-mi voie să vă prezint un alt ser facial disponibil la un preț rezonabil. Acesta însă conține vitamina C pe care pielea mea o adoră. Precum Nanoil, serul The Ordinary este echipat cu o pipetă pentru a facilita aplicarea și pentru a ne ajuta să măsurăm cantitatea exactă pe care dorim să o aplicăm, ceea ce este minunat și previne irosirea produsului. Dacă ar fi să vă sugerez o anumită perioadă a zilei când să aplicați Ascorbyl Glucoside Solution 12%, aș spune seara deoarece lasă un strat foarte subțire la nivelul pielii (cel puțin, pe fața mea). Evident, dacă aveți o zi #fără machiaj, puteți aplica serul dimineața.

În ceea ce privește efectele, am observat că acest ser elimină eficient roșeața facială. Nu sunt sigură dacă este suficient de puternic pentru a trata eritemul. Vitamina C menționată mai sus acționează ca un agent anti-îmbătrânire, prevenind apariția prematură a ridurilor. Trebuie să mai menționez un aspect important. Odată, am fost într-o scurtă vacanță și am uitat să împachetez The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12% în geantă, așa că nu l-am putut aplica câteva zile. Spre surpriza mea, roșeața a reapărut, ceea ce înseamnă cu trebuie să aplicați acest produs continuu pentru a menține pielea luminoasă și uniformă. 

Locul 3: EXUVIANCE și ANTIREDNESS CALMING SERUM

Acum, un ser care nu este potrivit doar pentru tenul cuperozic, ci și pentru cel afectat de rozacee. Acest produs cu consistență cremoasă este ușor de aplicat și nu are nevoie de mult timp pentru a se absorbi complet în piele. Și prin ”complet”, mă refer la faptul că Exuviance Antiredness Calming Serum nu lasă o senzație lipicioasă la nivelul tenului, ceea ce este minunat. Un alt aspect pe care îl ador la acest produs este efectul imediat de calmare asupra pielii. Surprinzător, a tratat și rozaceea atât de bine încât nu a mai reapărut la nivelul pielii mult timp după consumarea recipientului de Exuviance Antiredness Calming Serum. 

Deoarece pielea mea nu a mai fost afectată de roșeață, cred că acest ser creează un strat de protecție la suprafața pielii, protejând-o împotriva factorilor agresivi. În ceea ce privește aspectele care nu mi-au plăcut la acest ser, cred că ar trebui să subliniez că se consumă rapid. Știu că pot comanda alt recipient pentru a continua tratamentul, însă, pentru mine, prețul Exuviance Antiredness Calming Serum este ridicol de mare.

Locul 4: REN și SKINCARE EVERCALM ANTI-REDNESS SERUM

Nu știu exact de ce, acest ser mi-a plăcut mai puțin decât celelalte, chiar dacă nu pot spune că m-a dezamăgit. Clean Skincare Evercalm Anti-Redness Serum lasă pielea hidratată și vizibil mai luminoasă. Totuși, aplicarea este problematică. Am întâmpinat dificultăți în măsurarea cantității potrivite de produs deoarece în loc de pipetă, acest ser este echipat cu o pompiță. În plus, a trebuit să-l folosesc înainte de culcare deoarece nu acționează bine atunci când este aplicat înaintea produselor de machiaj. Chiar și produsul hidratant avea un aspect un pic ciudat la nivelul pielii atunci când l-am aplicat după ser. 

Am devenit un pic frustrată, așa că i-am dat mamei produsul Ren Clean Skincare Evercalm Anti-Redness Serum. Surprinzător, mi-a mulțumit deoarece, datorită acestui ser, aspectul pielii ei mature s-a îmbunătățit. Dați-mi voie să menționez că mama nu poartă machiaj. 

Câteva cuvinte de final

Tocmai ați aflat care sunt serurile mele faciale preferate anti-roșeață. Citind scurtele mele recenzii, probabil că deja ați ales următorul pridus de îngrijire a pielii, nu-i așa?

Sunt sigură că este un ser facial conceput pentru pielea voastră. Trebuie doar să verificați ce substanțe conține. Ce ar trebui să conțină? Pentru pielea sensibilă și predispusă la roșeață, încercați să găsiți un produs care conține extract de scoarță de castan deoarece are rolul de a repara capilarele slăbite. Vitamina K este un alt ingredient cunoscut pentru efectul pozitiv asupra tenului reactiv. Niacinamida, vitamina C și aloe vera pot fi, de asemenea, benefice sau, cel puțin, nu vor provoca reacții alergice. 

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.