Galifornia Benefit Cosmetics Pink Blush – cel mai frumos produs cosmetic pe care l-am folosit vreodată

Bună, frumoase doamne!

De câte ori aţi cumpărat un produs cosmetic datorită ambalajului său frumos? Mi s-a întâmplat asta o dată şi nu regret deloc. Acum câteva săptămâni, am comandat online un fard de obraz de la Benefit Cosmetics. Produsul m-a impresionat prin ambalajul său absolut superb. La început, intenţionam să-l folosesc ca element decorativ pe masa mea de toaletă şi doar din când în când pentru machiaj. S-a dovedit a fi un produs cosmetic minunat cu nuanţe fermecătoare. Îmi completează perfect aspectul de primăvară-vară. Nu îmi pot imagina machiajul fără aceast produs. Continuaţi să citiţi pentru a afla de ce îl iubesc atât de mult. 

AMBALAJ

Fardul de obraz Galifornia, lansat de marca Benefit Cosmetic este prezentat într-o cutie frumoasă. La început, nici nu pare a fi un produs cosmetic, ci mai degrabă o cutie de bijuterii. Pe capacul cutiei, puteţi observa o fotografie a unei fete cu pălărie roz. În interior veţi putea găsi o oglindă cu o ramă aurie. Fardul de obraz roz în sine arată, de asemenea, inpresionant. Pe suprafaţa sa este embosat un soare auriu. Acesta este înconjurat de doi ochi rozi, care se aseamănă desenelor din caietele copiilor.

APLICARE

Benefit Galifornia este recomandat pentru toate tipurile de ten. Produsul are o formulă cremoasă, care se distribuie bine la nivelul pielii. Nu scoate în evidenţă pielea uscată, nu usucă şi nu se întinde pe parcursul zilei. Produsele cosmetice lansate de Benefit Cosmetics pot fi aplicate fie cu ajutorul unei pensule, fie cu un puf de pudră. În plus, dacă doriţi că aveţi un mini set cosmetic, puteţi comanda de pe website-ul producătorului o pensulă în aceaşi culoare ca ambalajul roz al produsului.

Cum se aplică produsul Galifornia Benefit Cosmetics la nivelul obrajilor? În primul rând, spuneţi CHEESE. Odată ce aţi zâmbit, merele din obraji vor deveni vizibile şi aceasta este zona unde trebuie să aplicaţi o cantitate mică de produs, precum şi la nivelul pomeţilor. Dacă vi se pare că efectul este prea delicat, puteţi să aplicaţi încă un strat. Pentru a obţine o nuanţă roz-aurie, amestecaţi cele două culori ale produsului.

COMPOZIŢIE

După aplicarea produsului cosmetic, veţi putea mirosi aroma sa minunată. Atunci când citiţi lista de ingrediente, veţi observa că substanţele responsabile pentru parfumul încântător al produsului sunt listate la început. În plus, fardul de obraz include şi minerale, componente responsabile pentru colorare şi pentru absorbţia excesului de sebum. Fardul de obraz roz Galifornia, lansat de Benefit Cosmetics este un produs perfect pentru persoanele cu piele sensibilă.

Fetelor, dacă nu ştiţi ce fard de obraz să alegeţi, alegeţi produsul Galifornia, lansat de Benefit Cosmetics. Îl recomand cu multă căldură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.