Produsele de machiaj - Produse cosmetice şi pensule

Produsele mele preferate de machiaj. Produse cosmetice şi pensule

Bună tuturor!

Nimic nu-mi face ziua mai frumoasă decât aplicarea unui machiaj reuşit. În special atunci când îmi pot utiliza produsele cosmetice preferate şi de încredere. Şi, deoarece sunt atât de bune, în postarea de astăzi vă voi prezenta câteva dintre aceste produse. Recenzia va include şi pensule de machiaj confecţionate din materiale naturale.

Set Pensule Machiaj Zoeva Classic

Moi, bine confecţionate, utile. Acesta este modul în care pot descrie pensulele mele preferate de la Zoeva. La achiziţionare, com primi o geantă neagră de frumuseţe. Pensulele au dimensiuni diferite, potrivite pentru aplicarea a numeroase produse cosmetice de machiaj. Setul include pensule de aplicare a iluminatorului, bazei de machiaj, fondului de ten, pudrei, anticearcănului, fardului de ochi şi tuşului de ochi sub formă de gel. Geanta de frumuseşe conţine opt pensule diferite. Acestea sunt minunate, foarte moi şi omogenizează foarte bine produsele cosmtice. În plus, nu colectează şi nu absorb produsele cosmetice, prin urmare, machiajul este profesional şi intens.

Fond de Ten Ser The Ordinary 

Acesta este un nou produs cosmetic, disponibil doar în anumite magazine. Marca The Ordinary oferă, de asemenea, fonduri de ten într-o varietate de nuanţe şi diferite produse cosmetice cu vitamina C, acizi de fructe şi alte substanţe nutritive. Fondul de ten sub formă de ser este o combinaţie de produse de îngrijire complexă a pielii cu produse de machiaj. Există numeroase nuanţe care se potrivesc culorii fiecărui tip de piele. Produsul are o compotziţie naturală şi este recomandat pentru pielea sensibilă.

Rimel Estee Lauder Sumptuous Extreme

Acesta este cel mai bun rimel pe care l-am folosit vreodată. Produsul curbează, alungeşte şi separă genele, accentuând privirea. Periuţa are peri distribuiţi uniform, astfel încât fiecare geană este acoperită cu rimel. Aplic rimelul înainte de a pleca la serviciu şi în diferite alte ocazii. În fiecare situaţie, s-a dovedit a fi un produs minunat. Rimelul nu se usucă şi nu se întinde, nu pătează pleoapele şi este rezistent la apă, transpiraţie şi lacrimi.

Ruj Dior Addict

Într-adevăr, un produs care provoacă dependenţă. Gama Dior este plin de culoare, de la roz pal, până la o nuanţă îndrăzneaţă şi extravagantă de violet închis. Rujurile conţin uleiuri care hidratează, măresc durabilitatea culorii, netezesc buzele şi oferă o formulă cremoasă. Se întind foarte bine şi nu se estompeză în timp ce mâncaţi sau beţi.

Paletă 3 Farduri de Ochi Urban Decay Naked 

Aceasta este a treia paletă de farduri de ochi Urban Decay în culori naturale. Paleta conţine 12 nuanţe care conferă un finish sclipitor şi mat. Setul este echipat cu o pensulă dublă şi o oglindă mare, încorporată în capacul cutiei. Fardurile de ochi Urban Decay sunt pigmentate puternic, nu se acumulează în pliurile pleoapelor şi nu se întind pe obraji. Acestea pot fi combinate şi omogenizate după preferinţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.