Metodele mele de epilare. Piele netedă, fără păr nedorit

Bună, fetelor!

Iritaţii, tăieturi, păr crescut sub piele… Aceste surprize neplăcute apar frecvent după procedura de îndepărare a părului, în special dacă a fost efectuată într-un mod incorect. Sunt sigură că fiecare dintre dumneavoastră aţi trecut prin asta cel puţin o dată. Evident, şi eu m-am confruntat cu probleme de piele de acest tip. Din fericire, am găsit o soluţie rapidă despre care vă voi vorbi chiar acum.

EPILARE ŞI IRITAŢII

Aveţi pielea sensibilă şi delicată? Probabil că după fiecare epilare, pielea înroşită începe să doară şi să vă mănânce? Ce trebuie făcut? Nu aplicaţi creme de epilare, care conţin ingrediente chimice. Aceste substanţe pot fi cauza apariţiei iritaţiilor, şi nu doar a celor superficiale. Substanţele artificiale pot pătrunde în bulbii de păr şi deteriora pielea din interior. Prin urmare, utilizaţi produse care conţin substanţe naturale şi care facilitează alunecarea fără efort a aparatului de ras.

Epilarea cu ceară acasă sau la coafor? Totul depinde de experienţa dumneavoastră în efectuarea procedurii de epilare a părului nedorit. Dacă ştiţi cum să procedaţi, cum să aplicaţi făşiile de ceară şi la ce unghi să trageţi de aceaste, nu ezitaţi să vă epilaţi acasă. În orice caz, dacă nu aţi mai efectuat procedura înainte, este mai bine să aplelaţi la un expert. O cosmeticiană bine pregătită va efectua procedura fără a produce deteriori pielii, prevenind, în aceaşi timp, apariţia iritaţiilor.

Cum puteţi evita iritaţiile după efectuarea procedurii de epilare?

Înainte de a începe îndepăratare părului nedorit, aplicaţi un produs de exfoliere. În acest mod, veţi elimina celulele moarte de la nivelul epidermei, care pot împiedica manevrarea aparatului de ras. Prin peeling, rădăcina firului de păr va fi ridicată, ceea ce va facilita îndepărtarea acestuia. În plus, veţi stimula circulaţia sângelui şi veţi obţine o piele fermă, netedă şi catifelată. Mai mult decât atât, cremele hidratante sunt mai uşor de aplicat pe pielea lipsită de păr. Substanţele din conţinutul produsului vor pătrunde mai rapid în pielea lipsită de păr, care a beneficiat în prealabil de procedura de peeling.

Sau poate că doriţi să schimbaţi metoda de epilare? Dacă aparatele de ras şi ceara nu produc efectele căutate, iar pielea dumneavoastră este iritată, încercaţi epilatorul sau laserul. În ciuda faptului că aceste două metode pot fi destul de dureroare, rezultatele sunt incredibile. Epilarea cu laser îndepărtează permanent 90% din păr. Dacă decideţi să utilizaţi epilatorul, puteţi spune la revedere părului pentru aproximativ o lună.

Ce procedură de epilare alegeţi? Cum trataţi iritaţiile care apar în urma epilării?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.