Piele, este timpul să dormi! Tratamentele mele de îngrijire în timpul serii

Hei, fetelor!

Permiteţi-mi să vă prezint câteva informaţii despre importanţa produselor cosmetice de îngrijire şi despre cum ar trebui să arate tenul. De asemenea, vă voi prezenta ce produse cosmetice de noapte sunt cele mai eficiente pentru mine. Lectură plăcută!

1. ÎNDEPĂRTAREA MACHIAJULUI

Reţineţi! Înregistraţi în memorie, scrieţi pe oglindă sau faceţi orice credeţi că este util pentru a respecta prima şi cea mai importantă regulă. Îndepărtaţi ÎNTOTDEAUNA machiajul înainte de a merge la culcare. ABSOLUT NICIODATĂ, DAR NICIODATĂ nu mergeţi la culcare machiate. Acest lucru are un impact negativ asupra condiţiei tenului. Atunci când este acoperită cu machiaj timp de 24 de ore, epiderma se sufocă, iar procesele care au loc în mod normal la nivelul ţesutului şi la nivelul suprafeţei pielii sunt dezechilibrate şi lipsite de armonie. Cu alte cuvinte, o adevărată anarhie la nivelul tenului. Nimic bun nu poate ieşi din asta.

Produsele perfecte de îndepărtare a machiajului sunt loţiunile şi uleiurile micelare. Căutaţi produse cosmetice care corespund tipului dumneavoastră de ten şi care, de asemenea, au o compoziţie cât mai naturală. Loţiunea mea preferată de demachiere este Nacomi. Am folosit-o recent şi se potriveşte bine tenului meu.

2. CURĂŢARE

Deoarece multe produse de demachiere lasă un strat subţire de substanţe uleioase la nivelul tenului, merită să vă curăţaţi tenul cu un gel sau o spumă specială, cu acţiune delicată. Preferata mea este spuma lansată de Natura Siberica. Nu conţine parabeni sau alte substanţe comedogenice şi îngrijeşte eficient tenul.

3. TONER FACIAL

Multe femei uită să-şi tonifice tenul, odată ce au terminat rutina de seară, iar acesta este un aspect extrem de important pentru îngrijirea pielii. Prin tonifiere, pielea îşi menţine nivelul normal al pH-ului, iar procesele de îmbătrânire sunt prevenite. Opţiunea perfectă este de a alege hidrolaţi, apă naturală, care sunt create prin procesul de distilare a plantelor prin aburi. Aceste produse sunt delicate şi, spre deosebire de tonere, nu trebuie să fie masate în piele cu o dischetă de bumbac. Hidrolaţii pot fi pulverizaţi la nivelul tenului. Produsele mele preferate din această categorie sunt Bioline’s (în special cea care include extract de hamamelis), precum şi această apă incredibilă, cu efecte de întinerire lansată de Evree, îmbogăţită cu acid hialuronic.

4. CREMĂ/SER

Ultimul produs, dar la fel de important pe agendă, este crema de noapte şi crema pentru zona ochilor. Noaptea, pielea este mai bine pregătită pentru hidratare şi hrănire, de aceea este de preferat să aplicaţi creme ceva mai bogate, care, evident, se potrivesc tipului dumneavoastră de piele. O opţiune ideală este de a aplica mai întâi un ulei, pentru ca apoi să continuaţi cu o cremă facială adecvată. Sunt fan al cremelor Natura Siberica şi a uleiurilor faciale Evree, precum şi a versiunii ceva mai scumpe Ser Biotherm Blue.

Noapte bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.