demachiaţi

Ce se întâmplă atunci când uitaţi să vă demachiaţi?

Hei, fetelor!

Astăzi, o mică atenţionare. Sunt sigură cu multe dintre dumneavoastră – cel puţin o dată în viaţă – aţi uitat să vă demachiaţi sau, pur şi simplu, nu aţi avut chef să o faceţi. Rezultatul? Cearşafuri murdare, iritaţie, acnee, produse de machiaj întinse pe toată faţa. Ce altceva se poate întâmpla pielii?

Bacterii, bacterii, bacterii…

Dacă nu îndepărtaţi machiajul şi nu curăţaţi pielea, faceţi o mare greşeală. Bacteriile şi microbii periculoşi se înmulţesc pe pielea murdară; porii pielii sunt astupaţi; acneea şi punctele negre apar. Aveţi tenul sensibil? În afara coşurilor, puteţi declanşa afecţiuni dermatologice grave. Se spune că omiterea procedurii de demachiere duce la apariţia ridurilor sau la riduri mai profunde. Unele ingrediente din produsele de piele, de asemenea, înrăutăţesc condiţia pielii. Siliconii, parafina, uleiurile minerale şi alte substanţe grele se depun la nivelul porilor pielii, cauzând inflamaţii. În plus, machiajul se întinde pe cearşafuri. Sebumul şi transpiraţia pătrund în material; celulele moarte ale pielii constituie un mediu excelent pentru alergeni şi bacterii.

Pielea îmbătrâneşte rapid

Nu vă place să vă demachiaţi? Foarte rău. Pilea dumneavoastră va fi deshidratată, iritată şi ridată în viitor. Dacă nu vă îngrijiţi pielea acum, veţi vedea rezultatele neglijenţie în câţiva ani. Dacă nu vă demachiaţi, nu puteţi aplica produse cosmetice de hidratare sau tonnifiere a pielii care previn apariţia ridurilor sau a petelor de îmbătrânire. Pentru a înrăutăţi şi mai mult pielea, nu vă veţi putea proteja pielea de acţiunea radicalilor liberi care accelerează procesele de îmbătrânire.

Gene deteriorate

Afecţiuni oculare, gene fragile, iritaţii la nivelul pielii pleoapelor. Aceste lucruri neplăcurte se vor întâmpla dacă omiteţi rutina de demachiere. Ochii şi pielea din zona ochilor este foarte sensibilă şi predispusă la deteriorare. Utilizaţi produse cu formulă uşoară, hidratante pentru îndepăratea rimelului. Reţineţi să vă demachiaţi cu delicateţe pentru a evita slăbirea genelor. Apăsaţi delicat o dischetă de bumbac la nivelul pleoapelor; machiajul se va dizolva şi pielea dumneavoastră va rămâne curată după un timp.

Condiţia pielii

Dacă nu curăţaţi pielea, veţi observa cum nuanţa şi aspectul pielii se schimbă rapid. Aceasta va deveni uscată, ternă şi cenuşie. Pielea îşi va pierde elasticitatea; ridurile îşi vor face apariţia; tenul dumneavoastră va fi acoperit de decolorare. Ce puteţi face pentru a evita astfel de surprize neplăcute? Curăţaţi, exfoliaţi şi hidrataţi pielea cu regularitate. Utilizaţi produse de bună calitate şi mergeţi la saloane de înfrumuseţare. Pielea vă va mulţumi atunci când îi oferiţi o îngrijire atât de minunată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.