Nanoil ser facial cu vitamina C bun

Nanoil Vitamin C Face Serum: Chiar este cel mai bun? Recenzia mea

Un ser facial eficient este unul dintre produsele esențiale din trusa mea de îngrijire a pielii. Selectez și analizez întotdeauna cu atenție lista INCI. Am adorat Nanoil Vitamin C Face Serum imediat ce am citit lista de ingrediente. Include cel mai bun tip de vitamina C creat vreodată! Cum acționează la nivelul pielii? Ce efecte are? Continuați să citiți și veți afla!

Nanoil Vitamin C Face Serum: Design, Cantitate, Preț

Am cumpărat serul facial cu vitamina C de pe www.nanoil.us împreună cu câteva alte produse cosmetice incredibile (veți găsi recenziile pe blogul meu). Serul a fost împachetat cu atenție și livrat rapid, securizat într-u cutie drăguță din carton. Am putut simți că țin în mână un produs premium. Recipientul este încântător. Aplicatorul din lemn este absolut adorabil! Toate elementele creează un produs, într-adevăr, elegant.

Nanoil nu este zgârcit: obținem 1.60 oz de ser într-un recipient din sticlă închisă la culoare (astfel își menține toate proprietățile; acest tip de recipient este, de fapt, necesar pentru vitamina C). Dați-mi voie să vă spun că majoritatea serurilor faciale conțin 1 oz sau chiar mai puțin, așa că în acest caz, oferta este mult mai bună! Serul cu vitamina C Nanoil întrece multe produse de lux în ceea ce privește efectele. În același timp, cred că aproape oricine și-l poate permite.

Nanoil cel mai bine evaluat ser facial cu vitamina C

Ingredientele din Nanoil Vitamin C Face Serum

Formula merită să fie descrisă cu atenție deoarece conține cea mai bună formă de vitamina C, precum și un extract dintr-o plantă indiană care a fost apreciată de secole pentru beneficiile sale de înfrumusețare. Nanoil Vitamin C Face Serum îngrijește în profunzime pielea datorită compoziției de:

  • VITAMINA C (ACID ASCORBIC ETHYL) – un derivat al vitaminei C pure, cea mai bună formă cu cel mai puternic efect asupra pielii. Acidul ascorbic ethyl nu oxidează, fiind stabilă atât în apă, cât și în ulei. Aceasta înseamnă că îmbunătățește perfect pielea, fără a se dizolva din cauza lipidelor de la suprafața pielii. Acționează minunat: uniformizează tonul pielii, estompează petele pigmentare și netezește liniile faciale fine.
  • EXTRACT DE RĂDĂCINĂ PUNARNAVA – un antioxidant puternic ale cărui proprietăți minunate sunt apreciate în Ayurveda – medicina tradițională indiană. Punarnava are un efect foarte benefic asupra pielii, protejând-o împotriva deteriorării, prevenind hiperpigmentarea și – similar vitaminei C – îmbunătățind tonul pielii. Abundă în flavonoide și steroli vegetali cu efect anti-îmbătrânire. Nu se potrivește perfect cu acidul ascorbic?

Nanoil Vitamin C Face Serum: prima aplicare & primele impresii

Pulverizatorul distribuie o cantitate optimă de ser la o aplicare. Recipientul conține un produs cu formulă ușoară, care nu are consistență de gel sau ulei (ceea ce este o ușurare deoarece uleiurile nu priesc tenului meu).

Pielea mea absoarbe produsul imediat. Serul este omogen și ușor de aplicat, non-comedogenic, astfel încât nu-mi congestionează pielea. Nu lasă o senzație uleioasă sau lipicioasă. Nici nu se acumulează la suprafața pielii. Este perfect de aplicat înainte de machiaj. Nu are un miros distinct, ceea ce este perfect deoarece, după cum probabil știți, majoritatea aromelor cauzează reacții.

Când am aplicat serul pentru prima dată, mi-am simțit tenul mult mai neted. A fost superb. Pielea a devenit mai elastică și mai catifelată la atingere. Nu mi-a îmbunătățit tonul pielii imediat, însă fața mea arăta odihnită și radiantă. Serul Nanoil este un produs perfect pentru rutina de îngrijire de dimineața, însă îmi place să-l aplic și seara, înainte de culcare, pentru a mă trezi cu un ten superb, perfect hidratat și plin de prospețime.

Nanoil ser facial cu vitamina C recomandat

Nanoil Vitamin C Face Serum: Efecte după o lună

Știind că serul conține cel mai bun tip de vitamina C, nu am fost deloc surprinsă de rezultatele incredibile. Acidul ascorbic ethyl este fenomenal. Chiar și o concentrație redusă (inclusă în serul Nanoil) are un efect intensiv, astfel încât nu aveți nevoie de produse cu 15% vitamina C care să vă îngrijoreze cu privire la posibilele reacții adverse sau iritații.

Nanoil Vitamin C Face Serum oferă rezultate minunate în timpul primei luni de tratament, ceea ce este foarte rapid deoarece majoritatea produselor cu vitamina C necesită timp și răbdare pentru a oferi efecte satisfăcătoare. Datorită formei stabile de acid ascorbic, acționează așa cum ar trebui să acționeze un ser eficient: lasă tenul mai neted și mai frumos, oferă strălucire și un aspect odihnit. În plus, niciun alt ser nu a reușit să elimine petele pigmentare cauzate de expunerea la soare. Mă confruntam cu acestea de ani de zile și acum au devenit mai puțin vizibile. Îl ador! Mă întreb ce efecte va avea în câteva săptămâni! Cred că acest ser va continua să mă uimească!

Nu pot omite să menționez un aspect mai puțin cunoscut. Vitamina C intensifică filtrele UV, reducând efectul nociv al fotoîmbătrânirii și radiațiilor solare. Astfel, acest ser este un produs ideal de zi. Dacă încă nu aveți un produs preferat, Nanoil are șansa de a deveni acest produs pentru dumneavoastră. Primește mii de recenzii pozitive din partea femeilor din toată lumea. Încercați-l pentru că merită!<3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.