Ce se poate găsi în trusa mea de frumuseţe?

Bună, fetelor!

Recent, trusa mea de machiaj a fost îmbogăţită cu câteva noi produse cosmetice. Acestea includ fardul de ochi Sensique, fondul de ten Pharmaceris, Rimelul Rimmel şi rujul Urban Decay. După cum puteţi observa, unele dintre aceste cosmetice sunt mai ieftine, altele – ceva mai scumpe. Atunci când achiziţionez un produs cosmtic, verific întotdeauna compoziţia şi calitatea. De aceea, în trusa mea pot fi găsite atât produse cumpărate din farmacii, precum şi produse cumpărate din magazine.

Fard de ochi Sensique Creative

Acesta este cel mai bun fard de ochi şi totodată preferatul meu. Fardul de ochi Sensique’s Creative are o compoziţie naturală, o consistenţă uşoară şi culori frumoase. Conţin particule sclipitoare care conferă un aspect mai mare şi mai frumos ochilor. Fardurile de ochi au o consistenţă delicată, sunt uşor de aplicat şi se omogenizează bine cu tuşul sau creionul de ochi. Sunt super! În magazine se pot găsi 12 seturi în culori diferite. Trandafiriu, bej, bronz, violet, verde şi albastru sunt câteva dintre culorile disponibile. Preferatele mele sunt cele apropiate de culoarea pielii. Acestea sunt comercializate în ambalaje mici, uşor de purtat în geantă. Oricând şi oriunde, îmi pot reîmprospăta machiajul.

Fond de ten Pharmaceris SPF 20 Moisturising

Fondul meu preferat şi de încredere este cel lansat de Pharmaceris. Cel mai important aspect pentru mine este că acesta conţine factor solar SFP 20 şi ingrediente naturale. Produsul are proprietăţi antioxidante şi hidratante. Pentru pielea mea sensibilă şi uscată este perfect. Folosesc nuanţa Natural 02, care netezeşte perfect tenul, uniformizează tonul pielii şi calmează iritaţiile. Are o formulă uşoară care nu astupă porii, nu duce la apariţia punctelor negre şi nu facilitează îngrăşarea tenului. Pentru utilizarea produsului, folosesc un burete şi, câteodată, degetele. Întregul machiaj este fixat cu pudră transparentă, după care aplic fard de obraz şi iluminator.

Rimel Rimmel Volume Shake

De fapt, este un nou produs cosmetic care a devenit deja preferatul meu. Rimelul Volume Shake, lansat de Rimmel ondulează şi alungeşte genele şi conferă un efect optic de ochi mai mari, înfrumuseţând întregul aspect. Periuţa are peri denşi şi distribuie produsul la nivelul genelor, acoperându-le cu precizie. Produsele cosmetice lansate de Rimmel beneficiază de o tehnologie specială denumită Shake-Shake, care ajută la menţinerea prospeţimii produsului.

Ruj Urban Decay Vice

Culori fantastice, calitate bună şi un ambalaj frumos. Acesta este modul în care poate fi definit rujul Urban Decay Vice. Culorile mele preferate sunt rozurile aprinse cu o strălucire uşoară care se potrivesc tipului meu de frumuseţe şi ten. Doar o singură aplicare cu ruj şi buzele mele sunt pline de culoare. Rujul Vice lansat de Urban Decay are acoperire mare. De asemenea, conţine ingrediente hidratante şi de protecţie precum: unt illipe, extract de aloe vera, ulei de Jojoba, ulei de Avocado şi ulei de Babassu.

Doamnelor, doriţi să ne împărtăşiţi ce conţine geanta dumneavoastră de machiaj?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.