Măști de păr cu cheratină pe care le recomand. Cele mai bune rezultate!

Dacă doriți să arătați bine –  să aveți un corp zvelt, o piele curată sau unghii frumoase – trebuie să depuneți efort. Asta se aplică și în cazul părului lung și voluminos. Dacă doriți un păr cu aspect superb, rutina dumneavoastră de îngrijire trebuie să faciliteze obținerea acestui obiectiv de înfrumusețare. Cum? Pur și simplu, printr-o îngrijire adecvată și prin alegerea cosmeticelor potrivite. Una dintre substanțele vitale care asigură aspectul sănătos al părului este cheratina. Părul nostru este alcătuit din cheratină, astfel încât, atunci acoperiți deficitul de cheratină al părului, puteți observa o îmbunătățire imediată. Părul va arăta minunat și va deveni mai puternic. De aceea, masca de păr cu cheratină este, literalmente, elementul esențial al rutinei bine gândite de îngrijire a părului. Astăzi, vă voi prezenta cele mai bune produse de păr pe bază de cheratină pe care le-am folosit. 

Beneficiile cheratinei pentru păr

Înainte de a trece la recenzii, trebuie să vă explic pe scurt de ce cheratina este atât de importantă în ”dieta” părului. Fără a intra în prea multe detalii, încercați să vă imaginați cheratina ca o plastilină sau agent de umplere care repară golurile, ruperile și fisurile din structura părului. Cheratina reconstruiește și repară structura deteriorată a părului, ceea ce stimulează considerabil rezistența la factori externi agresivi. Trebuie reținut că această proteină alcătuiește structura părului: atât interioară, cât și exterioară. Deci, dacă doriți să vă mențineți părul sănătos și puternic, trebuie să-i furnizați cheratină în mod regulat.

Cele mai bune măști de păr cu cheratină pe care le recomand

MASCA MEA CU CHERATINĂ NR. 1: Nanoil Keratin Hair Mask

De departe, aceasta este cea mai incredibilă mască de păr pe care am avut ocazia să o folosesc. Este cea mai bună – cel puțin pentru părul meu. Concentrația de cheratină este impresioant de ridicată, reparând, astfel, părul în cel mai scurt timp. În plus, oferă părului un aspect mai frumos și mai strălucitor datorită pantenolului. De fiecare dată când aplic Nanoil Keratin Hair Mask, îmi lasă părul neted și catifelat. Și cel mai bun aspect este că este disponibilă la un preț atractiv. Un alt motiv pentru care v-o recomand este că se potrivește tuturor tipurilor de păr! Indiferent dacă aveți părul uscat, deteriorat, normal, vopsit sau gras, această mască pe bază de cheratină nu lipsește părul de volum. Cei 300 de mililitri, parfumul superb și efectele incredibilele fac Nanoil Keratin Hair Mask produsul meu preferat de îngrijire a părului.

website-ul produsului: www.nanoil.ro

MASCA MEA CU CHERATINĂ NR. 2: Global Keratin Lock Me

Iată o altă mască de păr extraordinară, concepută – cred – pentru femeile pe care nu le deranjează să cheltuiască mai mult pentru produsele de înfrumusețare. Știu unele femei care spun că nu vor cumpăra niciodată Global Keratin Lock Me din cauza prețului exorbitant. Ei bine, l-am cumpărat o dată și trebuie să vă spun că mi-a oferit rezultatele pe care speram să le obțin. Această mască abundă în cheratină, câteva extacte de plante naturale și complexul unic JUVENIX (un amestec de vitamine și peptide). Pentru mine, masca de păr cu cheratină Global acționează perfect pentru părul deteriorat și procesat excesiv. Vă pot spune, de asemenea, că hidratează, regenerează, netezește și lasă părul mai frumos. Desigur, puteți obține toate acestea la un preț destul de ridicat.

MASCA MEA CU CHERATINĂ NR. 3: Rene Furterer Absolute Keratine

Dacă preferați tratamentele de păr PEH, s-ar putea să fiți interesante de acest produs deaorece este o mască emolientă. Deci, pe lângă cheratina vegetală, Rene Furterer Absolute Keratine conține și ulei de semințe de in. Vă ajută să furnizați părului hidratare. În general, această mască oferă substanțe nutritive și inversează deteriorarea părului, mai ales deteriorarea provocată de tratamentele chimice precum vopsirea și oxigenarea. Eu și prietena mea considerăm că această mască oferă susținere părului predispus la deteriorare, părului tern, uscat și fragil. Acționează bine chiar și la nivelul părului fin. Un mare plus pentru lipsa sulfaților, parabenilor sau siliconilor. Din păcate, și aceasta este un produs costisitor. 

MASCA MEA CU CHERATINĂ NR. 4: Wella Professionals Sp Luxe Oil

Există cineva care nu cunoaște gama de păr Wella Professionals? Sunt sigură că toată lumea a folosit cel puțin o dată unul dintre produsele Wella Professionals. Personal, iubesc masca de păr cu cheratină Wella SP Luxe Oil. În acest produs, cheratina este inclusă alături de câteva substanțe foarte benefice pentru păr precum uleiul de argan, uleiul de jojoba și uleiul de migdale. Și de aceea, nu are probleme în îmbunătățirea părul uscat, deteriorat și slăbit. Alte tipuri de păr, mai ales cel fin și lipsit de volum, pot deveni terne din cauza uleiurilor – așa că vă rog să aveți asta în vedere. Folosită cu regularitate, Sp Luxe Oil previne deteriorarea și deshidratarea părului. Ca să fiu sinceră, o folosesc doar iarna, dar poate că pentru voi va acționa și în timpul sezoanelor mai calde – va trebui să verificați singure. Cantitatea este corespunzătoare, prețul nu este deloc rău, așa că, în general, cred că Wella Professionals Sp Luxe Oil chiar merită încercată.

Acestea sunt cele patru măști de păr pe bază de cheratină care au acționat cel mai bine asupra părului meu și care sunt sigură că vor face minuni și pentru voi. Ați folosit vreunul dintre produsele menționate mai sus? Doriți să adăugați o mască pe bază de cheratină în lista mea? Spuneți-mi în secțiunea de comentarii de mai jos. Mulțumesc!

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.