De ce are părul nevoie de cheratină? Recenzie Nanoil Keratin Hair Mask

Vi se întâmplă și vouă ca într-o zi părul să arate bine, să mergeți la culcare, să vă treziți și să observați că părul a devenit tern și slăbit? Mie mi se întâmpla, mai ales la schimbarea sezonului. Am scris „mi se întâmpla” deoarece am reușit să spun adio acestei probleme – ura! Totul datorită produsului Nanoil Keratin Hair Mask.

Folosesc această mască de păr cu cheratină de câteva săptămâni și am amânat intenționat scrierea unui recenzii. Am dorit să aflu dacă efectele oferite sunt durabile și la fel de incredibile precum susțin bloggeri. Am citit numeroase opinii care afirmau că această mască de păr cu cheratină este de neîntrecut. Chiar este?

Cheratina – esențială pentru nevoile părului

Ce este cu tot acest entuziasm din jurul cheratinei? De ce tot auzim că această proteină este importantă pentru păr? Ei bine, cheratina este o proteină excepțională deoarece este una dintre substanțele care alcătuiesc structura părului, unghiilor și pielii. Aceasta înseamnă că deficiența de cheratină duce la dezastru capilar – șuvițele de păr devin mai slăbite, terne, subțiri, fragile și lipsite de viață.

Am încă o informație importantă pentru voi. Cheratina nu formează doar stratul extren al părului – cuticulele – ci și matricea părului. Deși este, în mod normal, produsă în foliculi, sinteza de cheratină se reduce cu vârsta și, câteodată, cantitatea sa este insuficientă pentru ca părul să-și mențină aspectul frumos. De aceea, este necesar să oferiți cheratiă părului. Cel mai indicat este să aplicați o mască de păr cu cheratină, lăsând-o să acționeze în jur de 20 de minute. Atâta timp este necesar pentru a ”hrăni” părul cu cheratină.

Ingrediente și o scurtă prezentare a Nanoil Keratin Hair Mask

Masca de păr bogată în cheratină de la Nanoil vă oferă cea mai rapidă metodă de a repara complet și de a înfrumuseța părul. Acest produs este bine conceput, fiind formulat cu ingrediente de calitate, iar efectele sale sunt intensificate de pantenol – o altă substanță extrem de importantă de care părul are nevoie pentru a-și menține condiția adecvată. Lasă părul frumos! Pantenolul îmbunătățește rezistența și adaugă strălucire.

Un alt avantaj este că textura Nanoil Keratin Hair Mask este foarte plăcută, fără a fi densă. De aceea, veți putea să vă reparați părul fără a pierde volumul – iar acest lucru este valabil chiar și pentru părul fin și slăbit. Această mască este ușor de aplicat.

Ambalaj, cantitate & aromă

Ador designul – negru și auriu, cantitatea mare – 10.1 fl. oz / 300 ml și aroma – atât de încântătoare. Nanoil Keratin Hair Mask este atât de plăcut de aplicat. În plus, prețul nu este ridicat. Credeți-mă, cunosc multe măști de păr care costă mult mai mult și nu au nici jumătate din eficiența măștii Nanoil. Pentru mine, aceasta este o mască de păr cu cheratină rentabilă ca preț.

Prima aplicare a Nanoil Keratin Hair Mask

Părul dumneavoastră va căpăta un aspect superb chiar după prima aplicare. Am fost șocată! După clătirea și uscarea părului, acesta a devenit incredibil de frumos, neted și strălucitor. Nu mă puteam opri din a-mi trece mână prin păr, atât de plăcut și mătăsos la atingere devenise!

Acest produs îngrijește intensiv părul, facilitează stilizarea și perierea și lasă podoaba capilată mai voluminoasă și mai lucioasă. Ce efect incredibil, nu-i așa? Cred că masca de păr cu cheratină Nanoil este un produs esențial de aplicat înainte de o întâlnire, un eveniment important, o cină cu o prietenă – oricând doriți să arătați superb.

Câteva săptămâni de aplicare regulată a Nanoil Keratin Hair Mask

Să trecem acum la efectele pe termen lung oferite de acest produs. Știți deja că Nanoil Keratin Hair Mask lasă părul frumos – însă, poate inversa deteriorarea? Evident, este nevoie de timp pentru asta, însă răbdarea vă este, în cele din urmă, răsplătită. Nu este nevoie de mult efort pentru a efectua tratamentele de păr deoarece doar 20 de minute pe săptămână sunt suficiete. După câteva săptămâni de aplicare regulată a măștii de păr cu cheratină Nanoil, pot spune că:

  • părul meu este vizibil mai puternic
  • șuvițele de păr sunt mai bine hrănite și mai sănătoase
  • părul arată superb
  • am uitat ce înseamnă păr deteriorat
  • nu este nimic în neregulă cu părul meu deoarece pare a fi rezistent la deteriorare
  • culoarea este mai aprinsă
  • părul menține umiditatea în interior
  • nu mai am vârfurile despicate
  • problema părului fragil a dispărut complet

Și de aceea recomand din toată inima Nanoil Keratin Hair Mask. Pentru mine și, evident, pentru mulți bloggeri de frumusețe, aceasta este cel mai bun tratament cu cheratină pe care îl puteți efectua acasă. Convingeți-vă singure și nu uitați să lăsați un comentariu 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.