Ten neuniform? Aflați care sunt serurile mele faciale preferate cu vitamina C!

Știați că vitamina C este unul dintre cele mai bune ingrediente cosmetice cu puteri magnifice? Într-adevăr, aceasta poate îmbunătăți aspectul pielii mai bine ca nicio altă substanță. Și cel mai interesant aspect este că nu are nevoie de mult timp pentru a oferi un aspect mai frumos pielii. Aceasta înseamnă că toate produsele pe bază de vitamina C pot oferi un ten impecabil? Ei bine… nu chiar. 

Doar atunci când este încorporată într-un produs cu concentrație ridicată, adică un ser facial, vitamina C poate oferi toate efectele așteptate. Și efectele sunt, într-adevăr, incredibile: un ten mai luminos și mai uniform, hrănire, hidratare, întinerire și anti-îmbătrânire. Cu cât folosiți serul cu vitamina C mai mult, cu atât pielea devine mai strălucitoare și mai netedă. Desigur, nu vă veți bucura de aceste efecte dacă nu aveți un ser facial eficient la îndemână. Astăzi, voi face pe scurt, recenziile serurilor mele preferate, care după părerea mea merită cumpărate.

Cum afectează pielea vitamina C?

Înainte de a vă prezenta recomandările mele, aș dori să înțelegeți cum afectează pielea vitamina C. De asemenea, aș dori să aflați de ce merită să optați pentru această substanță nutritivă. Se pare că:

  • îmbunătățește pielea lăsată și promovează un ten ferm.
  • estompează zonele decolorate și uniformizează tonul pielii.
  • oferă strălucire pielii.
  • protejează împotriva radicalilor liberi.
  • îmbunătățește tenul tern, cu aspect obosit.
  • întinerește pielea matură.
  • minimalizează efectele adverse ale stresului oxidativ, cauzate de expunerea la razele UV.

Totuși, REȚINEȚI că vitamina C trebuie adăugată într-un produs cosmetic cu concentrație ridicată precum un ser facial pentru a vă putea oferi toate astea. În plus, vitamina C TREBUIE SĂ FIE stabilizată.

Ce ser facial pe bază de vitamina C merită cumpărat?

1. NANOIL Vitamin C Face Serum

NANOIL Vitamin C Face Serum

Acțiunea cestui ser este incredibilă! Aceasta este cel mai bun produs îmbogățit cu vitamina C stabilizată pe care îl veți putea găsi în prezent. Vitamin C Face Serum încetinește procesul de îmbătrânire și uniformizează tonul pielii datorită extractului vegetal care este, de asemenea, un antioxidant puternic. În afara formulei minunate, îmi place și textura, care se absoarbe extrem de rapid, oferind un ten suplu și neted. În doar o lună, Nanoil Vitamin C Face Serum m-a ajutat să elimin complet petele pigmentare. Acum, pielea mea este curată, fără imperfecțiuni. În plus, acest ser facial nu are un preț ridicat și este comercializat într-un recipient de 1.69 fl oz (50 ml). Rezultatele tratamentului sunt spectaculoase și nu sunt singura care crede asta. 

website-ul produsului: www.nanoil.ro

2. DRUNK ELEPHANT C-firma Day Serum

Acest ser era produsul meu preferat de îngrijire a pielii pe bază de vitamina C. 90% din formula sa este alcătuită din ingrediente naturale. Îmi place textura care se absorabe rapid în piele și de aceea cred că Drunk Elephant este serul perfect pentru rutina de dimineață. Acest produs abundă în antioxidanți, substanțe nutritive și enzime de fructe, de ex. ferment de dovleac și extract de rodie. Enzimele au rolul de a ajuta pielea să elimine celulele moarte pentru un ten mai neted și mai curat. Aceasta, de asemenea, rezultă într-un ten mai luminos, mai neted, cu aspect mai tânăr. Chiar dacă îmi place Drunk Elephant C-Firma Day Serum, prețul său este mult prea ridicat pentru mine.

3. OBAGI Professional C Serum 20%

Dați-mi voie să încep prin a spune că acesta este un alt ser costisitor pe bază de vitamina C. Dar înainte de a crede despre mine că sunt pretențioasă, trebuie să mă apăr mai întâi: Scopul meu este vă prezint doar produse care oferă cele mai rapide efecte. Prețul unor astfel de seruri poate fi câteodată… dureros 🙂 Totuși, dacă vă puteți permite acest ser de iluminare, nu cred că veți fi dezamăgite. Obagi Professional C Serum 20% are efect de întinerire și iluminare. Acest ser îmbunătățește rapid aspectul pielii. Chiar dacă aveți tenul tern și obosit, puteți fi sigure că acest ser vă va ajuta să arătați mai bine. 

4. PAULA’S CHOICE Resist Booster

Corectați-mă dacă greșesc, dar produsele Paula’s Choice sunt cunoscute și apreciate în toate lumea. Formulele sunt bine gândite, își îndeplinesc sarcina și oferă rezultatele promise. De aceea, această clasificare nu ar fi completă dacă nu aș lista unul dintre serurile Paula’s Choice. Resist Booster conține o doză imensă de acid ascorbic și, datorită substanțelor hidratante, poate îngriji pielea obosită și deshidratată. Deși Paula’s Choice Resist Booster nu conține cea mai recentă formă stabilizată de vitamina C, are o acțiune eficientă. Are un efect incredibil de pozitiv asupra pielii, prevenind apariția petelor pigmentare. Cred că este un tratament perfect după sezonul de vară. Prețul? Ei bine… să spunem că Resist Booster are un preț moderat.

5. PURITO Pure Vitamin C Serum

Le prezint celor care au nevoie de un produs mai ieftin un ser facial nutritiv și hidratant cu vitamina C care nu vă va face gaură în buget – Purito Pure Vitamin C Serum. Aplicat cu regularitate, îmbunătățește tonul pielii și previne apariția petelor pigmentare. Un plus imens pentru acidul hialuronic care are rolul de a menține pielea hidratată și rezistentă. Extractul de gingseng este un antioxidant care revigorează pielea. Un alt ingredient natural din formula Pure Vitamin C Serum este extractul de floare de lotus cu efect antiseptic, care oferă hidratare și nutriție. Magnolia calmează iritațiile. Deși acest ser este foarte eficient în hrănirea pielii, nu conține o cantitate mare de vitamina C.

Asta este tot. Sper că v-am ajutat să alegeți un ser facial cu vitamina C care vi se potrivește perfect! Pupici! 

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.