nanoil cele mai bine spray de protecție termică

Nanoil Heat Protectant Spray. Chiar protejează părul în timpul uscării?

Acum ceva timp, destul de recent, de fapt, părul meu a devenit imposibil de ținut sub control. Stilul de viață agitat și graba m-au determinat să folosesc măsuri drastice în îngrijirea părului sau, mai degrabă, în stilizarea părului. Uscătorul și placa de păr erau doar două dintre aparatele pe care le foloseam zilnic. Nu a trebuit să aștept mult pentru ca rezultatele acestor alegeri greșite să apară. Disperată și îngrozită, am început să caut un produs miraculos care să mă ajute să împiedic acțiunea nocivă a aparatelor de stilizare asupra părului. Și așa am descoperit un spray de protecție termică care acționează magic!

Uscătorul și placa de păr – efectul asupra părului

În unele zile îmi detest părul. Aranjarea sa chiar și în cele mai simple și modeste coafuri mă scoate din minți. Cu cât pun mai mult efort în crearea unui stil frumos, cu atât eșuez. După ce mi-am pierdut toată răbdarea, am sfârșit cu un uscător și o placă de păr în mână. Un cerc vicios din care nu puteam scăpa.

spray de protecție termică nanoil

Din cauza uscării zilnice a părului cu foehnul, părul meu era obosit și extrem de deshidratat. Era term, iar vârfurile despicate. Pentru a înrăutăți și mai mult lucrurile, suvițele deshidratate erau îngrozitor de afectate de efectul static. Eventual, m-am săturat și am recurs la niște produse de reparare a părului recomandate. De asemenea, am ajuns la concluzia că trebuie neapărat să previn astfel de situații în viitor.

Protecție împotriva deteriorării termice cu Nanoil Heat Protectant Spray

Am căutat un produs de protecție termică. În cele din urmă, am ales un spray cu formulă ușoară, alcătuit din ingrediente care sigilează apa în interiorul părului. Acest produs este Nanoil Heat Protectant Spray. Cum acționează?

În primul rând, conține proteine de mătase care formează un strat extrem de subțire, care nu permite eliminarea umidității din interiorul tulpinii firului de păr. Aceleași proteine de mătase pot umple fisurile și repara deteriorarea. Aceasta rezultă într-un păr mai ușor de stilizat, mai elastic, mai catifelat și mai strălucitor.

În al doilea rând, Nanoil Heat Protectant Spray conține silicon. Dați-mi voie să le asigur pe cele care sunt îngrijorate atunci când aud cuvântul ”silicon”. Spray-ul Nanoil conține amodimeticonă, un silicon ușor și comun care are efect anti-static și de protecție la nivelul părului. Nu alipește părul și este ușor de îndepărtat cu un șampon obișnuit.

În plus, datorită acestei substanțe, Nanoil Heat Protectant Spray netezește stratul extern al părului pentru un aspect minunat de strălucitor și catifelat. Aceasta reduce riscul de deteriorare mecanică la care este expus părul atunci când îl periați sau când purtați căciulă. Aceeași substanță protejează părul împotriva temperaturilor ridicate sau scăzute și împotriva altor factori agresivi.

nanoil spray de protecție termică

Nanoil Heat Protectant Spray – rezultatele observate la nivelul părului

Aceasta era teoria, acum să ne concentrăm pe modul în care Nanoil Heat Protectant Spray acționează în practică. Primul lucru care m-a uimit a fost formula ușoară încapsulată în recipientul sub formă de spray. Nu-mi pot imagina un mod mai convenabil de aplicare a produsului decât prin pulverizarea în păr. Și am făcut asta după duș, când părul meu încă era umed. Am folosit prosopul pentru a elimina excesul de apă și am aplicat Nanoil Heat Protectant Spray. După uscarea cu foehnul, părul meu a căpătat un aspect superb: strălucitor, moale și cumva mai voluminos. Și nu mai era deloc deshidratat.

Când scriu această postare, recipientul meu de Nanoil Heat Protectant Spray este aproape gol și cred că trebuie să comand din nou. Totuși, pe parcursul acestor câteva luni în care am folosit acest produs de protecție termică, aspectul părului meu s-a îmbunătățit semnificativ. Și deoarece este recomandat pentru toate tipurile de păr, vă recomand să-l încercați fără ezitare. Doar imaginați-vă că puteți seta placa de păr la 440°F/220°C și vă puteți stiliza părul în siguranță, fără a-l lipsi de umiditatea atât de importantă. Și puteți face asta, cu condiția să pulverizați în păr produsul Nanoil Heat Protectant Spray chiar înainte de a-l stiliza termic.

Mi-ar plăcea să știu ce metode folosiți pentru a vă menține părul sănătos în ciuda expunerii acestuia la stilizarea termică – lăsați un comentariu!

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.