Pupa Milano Vamp Extreme

Pupa Milano Vamp Extreme – Recenzia mea subiectivă

Produsele cosmetice lansate dePupa mi-au câştigat aprecierea datorită calităţii superioare şi faptului că, în cele mai multe cazuri, îmi satisfac aşteptările. Din când în când, selectez un nou produs al acestei mărci şi întotdeauna îl găsesc extrem de bun.

Chiar şi de această dată Pupa nu şi-a coborât standardele şi m-a surprins din nou plăcut. Această surpriză a fost atât de neaşteptată, încât tebuie să vă spun despre ea.

Trebuie să recunosc că atunci când vine vorba despre rimeluri, sunt greu de surprins. Aş putea chiar folosi cuvinte de bunicuţă şi să vă spun ‘Am fost acolo, le-am văzut pe toate.’

Pot spune că nu m-am mai înşelat niciodată ca acum.

Recent, am cumpărat rimelul Pupa Vamp Extreme (cu periuţă din silicon) şi am fost şocată. Acest rimel este atât de incredibil că îl pot plasa pe lista cu topul celor mai bune 5 rimeluri.

Periuţa are peri scurţi şi este sub formă de clepsidră. Apucă genele cu precizie şi le acoperă fără a lăsa pete inegale. Formula densă şi uşoară a rimelului oferă un pigment intens şi previne gruparea inestetică a genelor. Forma de clepsidră facilitează scoaterea în evidenţă chiar şi a genelor din colţul ochiului. Dacă dorim precizie, trebuie să utilizăm vârful mai larg al periuţei, pentru a acoperi individual fiecare geană şi pentru a le separa eficient.

Un singur strat de rimel este suficient pentru a oferi genelor lungime şi volum. Pe scurt, genele devin evidente şi vizibil definite, fără a crea un aspect teatral, comic.

Un alt avantaj al produsului Pupa Vamp Extreme este că rimelul nu lasă depozite de rimel la nivelul genelor. În plus, produsul rămâne exact unde este aplicat, fără a curge şi fără a păta zona de sub ochi. Singurul aspect pe care trebuie să-l reţinem este curăţarea frecventă a periuţei. Bagheta este mai degrabă mare şi reziduurile de rimel au tendinţa de a se usca şi de se a se lipi de peri. De asemenea, gura tubului este mai degrabă largă, ceea ce nu facilitează colectarea unei cantităţi excesive de produs.

Ultimul, dar nu cel din urmă aspect, rimelul Pupa Vamp Extreme nu cauzează probleme la demachiarea ochilor. Nu este necesar să utilizaţi produse demachiante cu acţiune agresivă pentru a curăţa genele. De fapt, doar o loţiune micelară va fi suficientă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.