Pastă facială de curăţare de Ziaja, Cremă exfoliantă pe bază de frunze Manuka. Perfectă pentru combaterea punctelor negre

Fără îndoială, punctele negre sunt detestate de mii de femei. Aceste puncte negre inestetice şi dificil de eliminat apar frecvent în zona T. Nu este nicio mirare de ce dorim să facem tot posibilul pentru a le elimina:

  • comedoanele ne lipsesc de farmec şi sunt dificil de camuflat prin machiaj;
  • impurităţile care astupă porii pielii pot duce la inflamaţii.

Metode de a trata punctele negre – Să începem lupta împotriva punctelor negre!

Există un număr mare de metode de curăţare a pielii. Toată lumea poate găsi ceva potrivit încercând produse cosmetice mai ieftine sau mai scumpe, remedii efectuate acasă sau tratamente profesionale. Din păcate, înainte de a reuşi să găsim această metodă unică, trebuie să trecem prin numeroase proceduri lipsite de succes; prin urmare, cred că recenzia mea va fi utilă pentru unele dintre dumneavoastră. Vă prezint aici un produs care acţionează la nivelul tenului meu ca un aspirator de puncte negre. Câteva aplicări au fost suficiente pentru a-mi recăpăta tenul neted şi curat din tinereţe. În prezent, utilizez produsul cosmetic de fiecare dată când punctele negre devin din ce în ce mai vizibile. Acest produs cosmetic nu m-a dezamăgit niciodată!p>

Ziaja, Cremă exfoliantă pe bază de frunze Manuka
Pastă Facială pentru Curăţare Profundă; împotriva punctelor negre

Pastă împotriva punctelor negre? Este un produs cosmetic de curăţare profundă, care se clăteşte după aplicare. Prezintă în compoziţie extract de frunze Manuka cu acţiune atibacterană. De asemenea, compoziţia include argilă verde.

  • Eliberează porii pielii prin îndepărtarea punctelor negre.
  • Combate apariţia imperfecţiunilor la nivelul pielii.
  • Elimină excesul de sebum care se acumulează la nivelul tenului.
  • Exfoliază delicat epiderma şi contractă porii.
  • Curăţă cu succes pielea şi o pregăteşte pentru alte produse cosmetice de îngrijire.

Acest produs este ieftin şi merită, într-adevăr, să îl încercaţi, mai ales deoarece a primit doar opinii pozitive în rândul femeilor care se confruntă cu punctele negre. Pentru mine, este cea mai bună pastă facială de peeling pe care am avut posibilitatea de a o testa. Este, într-adevăr, un produs salvator. Iubesc senzaţia de prospeţime a pielii după aplicarea pastei faciale pe bază de frunze Manuka, Ziaja. Am reuşit, în sfârşit, că scap de punctele negre pe care nu le-am putut îndepărta prin nicio altă metodă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.