GENE FALSE TIP CLUSTER DIY PENTRU EXTENSIA GENELOR LA DOMICILIU

Genele cluster de la Nanolash – DIY Lash Extensions – Sunt înnebunită!

Genele mele au îndurat destul de multe în ultimii ani. Extensii de gene false, laminare și alte tratamente de înfrumusețare pentru a le face mai lungi și mai groase. Recent, am decis că genele mele ar trebui să ia o pauză de la toate aceste tratamente. Nu m-am putut abține, totuși, din a testa noile gene tip smocuri (cluster) de la Nanolash – DIY Lash Extensions!

Aceste gene cluster pentru aplicarea DIY la domiciliu sunt descrise ca fiind o „inovație”. De fapt, acesta este unul dintre primele produse de acest gen care au apărut pe piață. Îmi pot pune singură extensii de gene în 10 minute? Fără a-mi stresa genele naturale în același timp? N-aș fi putut dormi noaptea dacă nu încercam acest produs!

DIY Lash Extensions – noua apariție de la Nanolash

Extensiile de gene DIY nu păreau posibile până acum. Cu toate acestea, așa cum am menționat, genele mele aveau nevoie să se refacă după toate tratamentele, deoarece începusem să observ că arătau mai rarefiate. Eram deja obișnuită cu genele mele false, așa că îndepărtarea lor a fost una dintre cele mai grele decizii. Așadar, am început să mă documentez online pentru a căuta alte modalități de a-mi face genele mai lungi și am dat peste DIY Eyelash Extensions de la Nanolash.

Am verificat câteva recenzii, păreri, și promisiunile producătorului. Sunau mai mult sau mai puțin cam așa:

„Extensiile de gene sunt gata în 10 minute!”
„Efectele unei singure aplicări durează până la 5 zile!”
„Aceste gene cluster sunt realizate din material ultraușor și sunt confortabile la purtare!”

Nu pot ascunde faptul că acest lucru m-a încurajat să le testez. După ce am vizitat site-ul Nanolash, am observat că poți lua fie un singur pachet de gene cluster, fie un kit complet și ușor pentru extensii de gene cluster acasă. Caseta vine cu 36 de clustere de gene în 3 lungimi diferite: 10, 12 și 14 mm, și în 8 stiluri din care poți alege. În schimb, kitul include accesorii suplimentare precum:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash remover;
  • pensetă specială;
  • Nanolash sealer

Eu aveam deja toate aceste produse în trusa de machiaj, așa că am optat doar pentru genele cluster.

GENE FALSE TIP CLUSTER DIY PENTRU EXTENSIA GENELOR LA DOMICILIU

Primele mele impresii despre DIY Lash Extensions

După câteva zile, a sosit pachetul cu genele false DIY Eyelash Extensions. Primele mele impresii au fost extrem de pozitive. Aceste gene false de tip cluster pentru aplicare acasă erau moi, ușoare și veneau pe o bandă neagră subțire. Firele imitau perfect genele naturale, așa că m-am apucat imediat să le aplic!

Cum mi-am aplicat de una singură genele cluster Nanolash?

Se estimează că procesul de extensie DIY cu genele cluster Nanolash durează doar 10 minute. Ei bine, să trecem la treabă! Primul pas a fost să curăț genele de orice reziduuri de machiaj și să le usuc. Apoi am urmat instrucțiunile:

  • am aplicat un strat subțire de bonder pe toate genele;
  • am așteptat până când a devenit complet lipicios;
  • am luat clusterul și l-am aplicat sub gene, la aproximativ 1 mm distanță de linia genelor;
  • la final, am aplicat un strat de sealer.

În realitate, întregul proces nu mi-a luat mai mult de 10 minute.

GENE FALSE TIP CLUSTER DIY PENTRU EXTENSIA GENELOR LA DOMICILIU

Pentru a obține efectul Russian Volume, am folosit 5 smocuri de gene false Nanolash Diy Eyelash Extensions Fantasy. Totul a decurs rapid și fără probleme.

Pot să confirm durabilitatea genelor cluster de la Nanolash?

Producătorul susține că genele cluster pentru aplicarea DIY la domiciliu pot dura până la 5 zile. Le-am aplicat vineri, iar vinerea următoare erau încă intacte. Cert este că am încercat să le îngrijesc corespunzător. Am încercat să dorm pe spate și am evitat produsele cosmetice pe bază de ulei. În opinia mea, acest lucru a avut un impact semnificativ și a permis ca aspectul genelor mele să reziste timp de 7 zile!

Le-am dat jos chiar eu pentru a vedea dacă pot folosi din nou buchețelele de gene. După ce am aplicat removerul, toate reziduurile de lipici au dispărut, iar buchețelele nu s-au deformat. Așadar, se pare că poți refolosi fără probleme DIY Lash Extensions!

Genele cluster DIY de la Nanolash – opinia mea

DIY Lash Extensions au fost una din cele mai bune soluții pentru mine. Poți aplica cu ușurință aceste gene tip smocuri de una singură, acasă, sub genele tale naturale, la aproximativ 1 mm de linia genelor. Ca urmare, nu îți supraîncarcă genele naturale.

În ceea ce mă privește, acesta este un produs premium, realizat cu precizie extremă și cu multă grijă. Aplicarea durează de fapt 10 minute și rezistă mai mult decât susține marca Nanolash. Nu regret această achiziție și recomand cu căldură extensiile de gene DIY Eyelash Extensions fiecăreia dintre voi!

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.