nanoil hair styling spray

Căutați un primer de păr? Testez Nanoil Hair Styling Spray

Sunt încântată să vă spun din nou bun venit, iubitoarelor de produse cosmetice! Astăzi, vă voi spune câte ceva despre ultima mea descoperire, care mi-a revoluționat rutina matinală de îngrijire a părului – Nanoil Hair Styling Spray. Dați-mi voie să vă prezint îmblânzitorul meu preferat de păr.

Produsul multifuncțional pe care l-am căutat

Îmi place să aplic soluții simple pretutindeni, chiar și în rutina mea de înfrumusețare. Câteodată, însă, este foarte dificil de minimalizat numărul de produse de înfrumusețare folosite zilnic. De exemplu, pentru a oferi constant părului substanțe nutritive, optez pentru o mască sau un ulei de plante. Acesta, de fapt, ajută și la protejarea sa împotriva factorilor agresivi. De îndată ce îmi coafez părul, este nevoie să mențin efectul, așa că optez pentru un alt produs de fixare suplimentară. Și, până acum, a trebuit să folosesc produse separate pentru asta.

Eram încântată de rezultate? Ei bine, nu întotdeauna. Câteodată, coafura mea era plată și lipsită de viață, de alte ori, părul meu se îngrășa după doar două sau trei ore de la plecarea din casă. Aceasta m-a făcut să iau măsuri, așa că am început să caut o soluție mai bună. Și, după câteva testări nereușite, am descoperit, în sfârșit, un produs care-mi satisface complet nevoile.

nanoil spray pentru facilitatea stilizării părului

Nanoil Hair Styling Spray: Mai mult decât căutam

Acest primer a fost lansat de marca Nanoil și l-am cumpărat de pe nanoil.ro. Nanoil Hair Styling Spray a fost conceput pentru a disciplina chiar și cele mai rebele șuvițe, însă într-un mod unic. În loc de a lăsa părul tern și rigid, spray-ul Nanoil oferă, de fapt, finețe și netezime. În plus, oferă rezistență coafurii timp de multe ore. Îmi place deoarece mă ajută să creez o coafură cu aspect natural, fără a fi rigidă și lipsită de elasticitate.

Cât de surprinsă am fost când mi-am dat seama că Nanoil Hair Styling Spray nu îmi supraîncarcă deloc părul! Am crezut că acest efect nedorit este inevitabil din cauza formulei bogate în substanțe nutritive. Aceasta înseamnă că puteți folosi produsul chiar și dacă aveți părul subțire și fin. De fapt, cred că Nanoil Hair Styling Spray este potrivit pentru toate tipurile de păr.

Nici aplicarea nu provoacă probleme. Am testat Nanoil Hair Styling Spray pe părul uscat cu prosopul și complet uscat și nu am observat nicio diferență între aceste două metode de aplicare. În ambele cazuri, spray-ul oferă rezultate satisfăcătoare. Pentru lungimea mea de păr, trei/patru doze sunt suficiente pentru a obține efectul dorit. Nu am folosit mai mult de patru pulverizări, dar nu cred că va supraîncărca părul nici dacă folosiți mai mult.

Păr hrănit cu aspect perfect

Ingredientele produsului Nanoil Hair Styling Spray îndeplinesc două sarcini: oferă apă și substanțe nutritive părului și le sigilează în interior. Unul dintre ingrediente pe care trebuie să-l menționez este pantenolul, adică substanța principală de hidratare. De asemenea, facilitează netezimea și previne despicarea. Cred că, de asemenea, disciplinează șuvițele și le face mai rezistente la electrizare. Un alt ingredient demn de menționat este uleiul de ricin. Acesta lasă părul mai puternic și elastic, facilitând stilizarea.

hair styling spray nanoil

De asemenea, dați-mi voie să vă spun că datorită produsului Nanoil Hair Styling Spray, părul meu pare să fie mai rezistent la factorii externi agresivi precum vântul, temperaturile scăzute și soarele. Și asta este important mai ales pentru cele care preferă să-și petrească timpul în aer liber, în mod activ.

Sunt curioasă dacă ați auzit sau folosit Nanoil Hair Styling Spray pe părul vostru. Ce părere aveți despre acest produs?

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.