Nanoil Argan Oil

Cum am eliminat celulita și vergeturile folosind Nanoil Argan Oil

Hei, fetelor, vreau să vă mulțumesc pentru încredere și pentru împărtășirea unora dintre problemele voastre de înfrumusețare. Acum, este rândul meu, dar și timpul pentru o mărturisire. Vă voi spune despre lupta mea împotriva vergeturilor și celulitei și, de asemeena, vă voi prezenta recenzia unui ulei de înfrumusețare care m-a ajutat să obțin o piele netedă și încântătoare. Citiți despre preferatul meu din totdeauna – Nanoil Argan Oil.

Corpul meu nu este perfect!

Corpul meu nu este impecabil și sunt conștientă de asta. Am avut celulită de la o vârstă fragedă și apoi, au urmat vergeturile, deoarece m-am îngrășat și slăbit. Aceste schimbări în greutate nu sunt benefice pentru piele – stratul epidermic se răzvrătește, ceea ce duce la semne inestetice la nivelul pielii. Cunosc doar câteva fete care și-au acceptat, într-adevăr, semnele ulterioare sarcinii, dar altele le tratează ca pe un intrus care trebuie îndepărtat.

Nu mi-au plăcut niciodată vergeturile sau pielea cu aspect de coajă de portocală și am căutat mulți ani un remediu care reducă sau îndepărteze complet ambele imperfecțiuni. Am încercat și testat numeroase soluții, metode și produse. Am fost speriată că voi avea nevoie de o procedură estetică și probabil că știți prețurile… Din fericire, prietena mea cea mai bună mi-a recomandat două remedii infailibille. 

PRIMUL, MASAJUL DE CORP – cu un accesoriu de masaj sau ventuze chinezești.

AL DOILEA, ULEIUL DE ARGAN – trebuie să fie de cea mai bună calitate, nerafinat, presat la rece, certificat. NANOIL este singura mea alegere.

I-am urmat sfatul, am cumpărat un accesoriu de masaj și uleiul. Care a fost rezultatul?

Uleiul de argan – efecte

Uleiul de argan este unul dintre puținele uleiuri derivate din plante cu substanțe benefice pentru piele și păr. Este bogat în antioxidanți, îngrijește și protejează pielea, îi menține starea de sănătate și îi oferă elasticitate și densitate pentru a o menține tânără și impecabilă! <3

Cum folosesc uleiul de argan în îngrijirea pielii?

Ei bine, regularitatea este cheia succesului. Fără aceasta, nu veți obține efectele dorite. Masarea țesuturilor pielii este ca un exercițiu fizic pentru corpurile noastre și ar trebui efectuată cat mai frecvent posibil. Îmi masez întotdeauna corpul după duș. De obicei, fac acest lucru rapid, maximum 5 minute, concentrându-mă asupra zonelor afectate de celulită, adică coapsele – partea din spate, în particular.

O dată pe săptămână, dedic mai mult timp, în jur de 30 de minute, masajului. Sfat pentru o seară plăcută: puneți un film pe Netflix și începeți să masați! Luați uleiul de argan, un accesoriu de masaj și bucurați-vă de masaj! Când se termină un episod, se termină și masajul, iar celulita și vergeturile, de asemenea, dispar…

Nanoil Argan Oil pentru masaj – efecte

Cea mai bună parte a postării de astăzi :)Realizați, desigur, că imperfecțiunile precum pielea cu aspect de coajă de portocală sau vergeturile nu dispar peste noapte sau într-o săptămână sau două… Acestea se formează în ani, așa că aveți nevoie de răbdare și tratament regulat pentru a le elimina. Totuși, merită efortul! După patru săptămâni, am devenit un pic anxioasă, deoarece nu am observat nici o îmbunătățire uimitoare (desigur, pielea a devenit mai fermă și mai netedă). Dar, după aproximativ două luni, celulita de pe coapse a început să dispară! Și vergeturile au devenit mai puțin vizibile. Acum, pielea este suplă și sănătoasă. Sunt atât de încântată! Recomand produsul Nanoil Argan Oil tuturor, deoarece sunt dovada vie că acționează. Dacă sunteți în căutarea unui produs care să combată pielea cu aspect inestetic de coajă de portocală, NANOIL ARGAN OIL este un produs infailibil.

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.