Provocare: Repararea Genelor cu Rimel. Recenzie Lashcode

Hei, fetelor!

Mi-aţi trimis o mulţime de e-mailuri, întrebând despre îngrijirea genelor. Ştiu că nu sunteţi mulţumite de rimelurile dumneavoastră. Fără nicio îndoială, acestea fac parte din categoria produselor cosmetice care pot usca şi deteriora genele în ciuda faptului că oferă un machiaj drăguţ. De cele mai multe ori, rimelurile ‘dau şi iau’: acoperă frumos genele cu preţul sănătăţii acestora sau formula rezistentă necesită o demachiere invazivă (= smulgerea genelor).

Obişnuiam să cred că un rimel perfect este Sfântul Graal al produselor cosmetice – toate femeile îl caută fără succes şi fără a şti dacă într-adevăr există.

Se pare că un astfel de produs există şi este într-adevăr iconic. Nu numai că oferă un machiaj incredibil, dar şi îngrijeşte semnificativ genele. Lashcode a câştigat titlul de cel mai bun rimel deoarece a răspuns provocării.

Provocare: repararea genelor în 30 de zile + machiajul frumos al genelor

Obiectiv: gene mai sănătoase, mai puternice, mai elastice, care nu cad

Mijoc de realizare a obiectivului: rimelul Lashcode

Ca să fiu snceră, la început nu a crezut că rimelul Lashcode poate realiza asta. Pe de altă parte, am fost nerăbdătoare să-l testez. Am fost uimită de ingredientele listate pe website:

 • Baicalin,
 • Arginină,
 • Extract de Soia,
 • Extract de Grâu,
 • Pantenol,
 • Vitamina E.

Rimelul conţine mai multe substanţe benefice decât multe seruri de gene. În plus, acesta oferă un machiaj minunat datorită nuanţei intense, puternic pigmentate. Lashcode are o formulă non-uleioasă şi oferă un efect final catifelat. Datorită consistenţei pulverente, genele au un aspect bogat, întunecat, indiferent de intensitatea luminii.

Bagheta rimelului Lashcode este precisă şi separă genele fără a le trage. Asigură un machiaj confortabil. Pentru mine, rimelul are o formulă ideală. Genele mele sunt perfect acoperite cu rimel. Formula nu se usucă, prin urmare, rimelul Lashcode se menţine proaspăt timp de multe luni.

Am utillizat rimelul zilnic, timp de 30 de zile şi am analizat dacă (şi cum) Lashcode a provocat schimbări la nivelul genelor mele. Cu excepţia genelor frumos rimelate, alungite şi întunecate, nu am observat nicio schimbare în primele două săptămâni de aplicare. În timpul celei de-a treia săptămâni, am observat că genele au căpătat un aspect plin de vitalitate, devenind mai elastice şi mai voluminoase, fără a mai cădea în timpul îndepărtării machiajului de zi şi de noapte. În ceea ce priveşte efectul de alungire, îmi doresc să fi măsurat lungimea genelor înainte de începerea ‘tratamentului’. După 30 de zile, era dificil de spus dacă acestea au crescut mai lungi. Din fericire, într-o zi, genele mele au început să atingă lentilele ochelarilor de soare. Rimelul Lashcode asigură gene mai lungi şi mai rezistente, vizibile după doar 4 săptămâni. Bagheta nu ridică nicio problemă, chiar şi în cazul persoanelor care nu sunt artişti de machiaj experimentaţi. Produsul nu se întinde şi permite trasarea facilă a liniei ochilor.

Pentru a rezuma:

Lashcode este un rimel care se ridică la înălţimea tuturor aşteptărilor. Acesta nu doar a contribuit la gene mai atractive, mai lungi şi mai sănătoase, ci le-a înfrumuseţat în fiecare zi, asigurând un machiaj perfect.

Nu am descoperit nicun alt rimel mai bun care să ofere un machiaj atât de precis şi o reparare a genelor atât de rapidă. Câştigător!

20 Comentarii “Provocare: Repararea Genelor cu Rimel. Recenzie Lashcode”

 1. Izabela

  Folosesc rimelul de cateva saptamani si am fost destul de sceptica cu privire la actiunea pe o ofera substantele de ingrijire, dar am observat ca genele mele nu mai sunt atat de uscate ca inainte. Genele mele erau foarte fragile, varfurile foarte deschise la culoare si deshidratate de soare. Acum, genele mele nu mai cad in timpul demachierii si acesta este un plus major pentru Lashcode, mai ales daca ne gandim ca majoritatea rimelurilor deterioreaza foarte mult genele

  Răspunde
  • Izabela93

   Am uitat sa mentionez ca efectul este minunat, genele au un aspect de gene false

   Răspunde
 2. Crina

  daca are compozitia ca unele balsamuri, atunci poate face genele mai lungi si numai optic

  Răspunde
 3. Xenna

  nu multe rimeluri ingrijesc genele, majoritatea fac genele, de obicei, mai mult sau mai putin uscate, sunt nerabdatoare sa-l incerc

  Răspunde
 4. Natalia

  Mi-ar plăcea tare mult să-l încerc, dar prețul este prea mare pentru mine :/

  Răspunde
  • Lori

   ei bine, calitatea superioară este costisitoare, dar am văzut că dacă achiziţionezi mai multe tuburi, beneficieză de o reducere, chiar şi pentru două tuburi, plăteşti mai puţin, aşa că îl voi cumpăra pentru prietena mea

   Răspunde
  • Florentina

   din experienţa mea, ştiu că este mai bine să cumperi ceva mai scump dar de calitate superioară. Pur şi simplu, merită, deoarece rezistă mai mult şi acţionează minunat

   Răspunde
 5. Alexa

  unde îl pot cumpăra, deoarece nu l-am văzut în nicio farmacie?

  Răspunde
 6. Magda85

  Imi cad o multime de gene in timpul demachiajului, chiar si cand folosesc rimel obisnuit. In general, nu mai folosesc rimeluri rezistente la apa.

  Răspunde
  • Lorena O.

   cumpara un ser de gene

   Răspunde
   • Magda85

    Am avut cateva balsamuri, acestea probabil ca functioneaza, dar am o problema cu aplicarea sistematica 🙂 De asemenea, nu sunt multumita de faptul ca pierd timpul cu asta, asa ca am incetat sa le mai folosesc, imi ocupau doar spatiu in trusa de machiaj, asa ca le-am facut cadou. Un astfel de rimel pare cea mai buna solutie pentru mine! 😀

    Răspunde
    • Corina

     Exact, este minunat ca acopera genele si nu numai ca arata bine, dar genele sunt ingrijite… ce am citit pe website-ul oficial – contine o serie de substante nutritive. Impresionant.

     Răspunde
 7. Miruna_A

  Un rimel bun, după părerea mea, in general, la fel ca, de exemplu, Lancome

  Răspunde
 8. Elena

  Nu ştiu dacă ofera efecte de întărire a genelor pentru că l-am folosit doar de puţină vreme, dar am, în sfârşit, un rimel care nu se cojeşte şi care nu mă face să arăt ca un urs panda nebun 😛

  Răspunde
 9. Brunețica cu ochi verzi

  Nu am fost atât de uimită de acest rimel ca voi. Ca să fiu sinceră, l-am aplicat doar o dată. După ce am aplicat 2 straturi, genele arătau bine, dar similar altor rimeluri ieftine.

  Răspunde
  • Otilia

   dupa o singura utilizare, este destul de dificil de constatat, pentru ca proprietatile de ingrijire nu pot fi observate imediat

   Răspunde
   • Corina

    Exact. Asa cum am mentionat, am observat ca genele mele au devenit mai puternice dupa 4 saptamani, asa ca merita sa-l aplici pentru o perioada mai lunga de timp pentru a vedea daca ingredientele nutritive chiar actioneaza.

    Răspunde
 10. Cristiana Craiova

  Este minunat ca doua straturi de rimel sunt suficiente. Pana acum, foloseam doua rimeluri (adica cam 4 straturi), pentru a obtine efectul dorit. Dezavantajul este pretul, dar merita investitia.

  Răspunde
 11. Liliana

  Suna ca o reclama, dar chiar face genele mai lungi si mai curbate. Nu mai ai nevoie de niciun tus de ochi si linia genelor arata minunat. Fiecare geana este perfect acoperita si, in plus, nu irita ochii – si asta chiar este o problema in cazul meu, nu pot folosi orice rimel

  Răspunde
  • Olivia

   Confirm, nu mai mai folosit niciodata un rimel mai bun (ma refer la rezistenta, efect, fara iritatii) decat acesta si pot spune ca am testat o multime 😉

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.