Aleg cel mai bun spray de protecție termică a părului

Vă amintiți să oferiți protecție termică părului înainte de a folosi uscătorul? Din păcate, este imposibil să vă stilizați termic părul fără a provoca deteriorarea acestuia. De aceea, vă recomand cu tărie – dar cu tact – să aplicați produse de protecție termică înainte de folosirea plăcii de păr sau a altor aparate termice. Astfel, veți putea evita aspectul deshidratat, tern și fragil al părului.

Într-un moment, veți afla denumirile celor mai bune spray-uri de protecție termică pe care am avut oportunitatea să le testez pe părul meu. Sunt sigură că atunci când veți termina de citit această postare, veți ști ce produs este potrivit pentru podoaba voastră capilară. Dar înainte de asta, să vorbim pe scurt despre aplicarea spray-urilor de protecție termică, pentru a avea o imagine de ansamblu asupra problemei.

Spray-ul de protecție termică se aplică la nivelul părul ud sau uscat?

În principiu, ambele metode sunt eficiente. Personal, aplic spray-ul de protecție termică pe părul uscat deoarece îl las întotdeauna să se usuce natural. Însă, de fiecare dată când vreau să accelerez acest proces și îmi usuc părul cu foehnul, aplic spray-ul de protecție după eliminarea excesului de apă cu ajutorul unui prosop. Apoi, stilizez părul.

Spray-ul de protecție termică se aplică și la nivelul scalpului?

Ei bine, nu aș face asta. Este mai indicat să aplicăm spray-ul doar la nivelul părului, evitând complet scalpul. În general, este o idee bună să adăugăm o doză suplimentară la nivelul vârfurilor. Câteodată, perii părul pentru a distribui uniform produsul, dar acest pas nu este obligatoriu. Și aplic un produs de protecție termică cu câteva secunde înainte de a folosi un aparat de stilizare termică. Acest produs nu necesită timp suplimentar pentru a începe să acționeze, ceea ce este minunat deoarece nu veți irosi timp.

CELE MAI BUNE SPRAY-URI DE PROTECȚIE TERMICĂ A PĂRULUI [clasament] 

Mai jos, veți găsi produsele care s-au dovedit perfecte pentru protecția termică a părului meu. Desigur, ordinea în care am listat aceste produse nu este o întâmplare. Cele din top acționează cel mai bine, cel puțin după părerea mea.

#1: Nanoil, Heat Protectant Spray

nanoil SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ
Website-ul produsului: nanoil.ro

Știu să poate părea un pic ciudat, însă m-am îndrăgostit de miros. Este subtil și persistă în păr timp de multe ore, ceea ce ador. Dar când am aplicat acest spray pentru prima dată, obsesia parfumului s-a transformat într-o obsesie a efectelor. Nanoil Heat Protectant Spray este o etapă obligatorie pe care o parcurg întotdeauna înainte de îndreptarea sau ondularea părului. Îl folosesc și înainte de a-mi usca părul, dar cred că asta este evident. Spre surpriza mea, am observat, de asemenea, că aplicarea produsului atunci când am o #zigroaznicăpentru păr, mă ajută să arăt mai bine într-o clipă – lasă părul strălucitor, neted și catifelat. Totuși, cel mai important efect al spray-ului de protecție termică – pe care l-am observat – este că părul meu devine mai puțin deshidratat și fragil. De fapt, este hidratat constant. La final, dați-mi voie să vă spun că Nanoil a lansat un spray de protecție termică accesibil ca preț, disponibil într-un recipient de 6.76 fl oz (200 ml).

#2: Kemon, AND Heat Spray 13 

Acest produs mi-a fost recomandat de coafeza mea, care îl folosește în salonul ei. Acest spray este foarte ușor, nici nu-l veți simți în păr. Totuși, trebuie să aplicați o cantitate destul de mare pentru a oferi părului protecție împotriva deteriorării termice. Din fericire, AND Heat Spray 13 este ușor de aplicat. Îmi place, de asemenea, că produsul Kemon oferă și protecție UV, și datorită acestei proprietăți, este unul dintre produsele pe care le împachetez întotdeauna în geantă oricând vizitez un loc însorit. Îl folosesc mai rar în alte sezoane deoarece se consumă rapid și nu-mi oferă un efect de stimulare a strălucirii.

#3: Balmain, Thermal Protection Spray

Dați-mi voie să vă prezint un alt spray de dimensiuni mari (6.76 fl oz / 200 ml) care, din păcate, nu este tocmai ieftin. Îl folosesc mai ales înainte de folosi placa de păr, dar pare să protejeze părul și împotriva efectului nociv al ondulatorului. Din câte am observat, Balmain Thermal Protection Spray stimulează strălucirea și lasă părul neted, ceea ce mă ajută să-mi mențin părul drept pentru mai mult timp. Îmi place și faptul că acest spray de protecție termică este comercializat într-un recipient transparent, ceea ce mă ajută să controlez cât produs am folosit. Și chiar dacă îmi plac efectele obținute, nu cred că-l voi cumpăra din nou, poate doar dacă obțin un cod promoțional substanțial.

#4: CHI, 44 Iron Guard Thermal Protection 

Îmi place acest produs de protecție termică, dar ca să fiu sinceră, nu cred că protejează părul împotriva temperaturilor ridicate la fel de eficient precum produsele menționate mai sus. Lasă părul strălucitor și are un parfum încântător, dar nu acesta este motivul pentru care folosim un produs de protecție termică, nu-i așa? Corectați-mă dacă greșesc, dar acționeze bine dacă nu setați temperatura aparatului termic la peste 300 F / 150 C. Oricând am folosit temperaturi mai ridicate, am avut impresia că 44 Iron Guard Thermal Protection nu și-a îndeplinit rolul. Totuși, cred că îl puteți folosi pentru plusul de strălucire și pentru protecția moderată oferită părului, mai ales că nu costă foarte mult.

Cele mai bune spray-uri de protecție termică a părului: Rezumat

Acestea sunt patru dintre cele mai bune spray-uri de protecție termică a părului pe care le-am testat și le recomand tuturor. Chiar dacă spray-ul de protecție termică Nanoil pare a fi cel mai bun pentru părul meu, puteți încerca și alte produse. Cu toate acestea, sunt sigură că alegerea produsului Nanoil Heat Protectant Spray vă va oferi cele mai bune rezultate. Spuneți-mi în comentarii dacă și voi folosiți produse de protecție termică sau dacă le considerați inutile (sper că nu!).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.