Versiunile mele preferate de mini cosmetice. Mic este drăguţ şi încape oriunde!

Bună, fetelor!

Pur şi simplu, ador aceste mini versiuni de produse cosmetice! Chiar înainte de a pleca într-o vacanţă sau călătorie mai lungă, cumpăr întotdeauna aceste mici comori. Nu ridică nicio problemă la împachetarea în bagaj, într-o geantă de machiaj sau în rucsac. Le pot lua la plajă, într-o excursie de weekend sau în orice alt loc din lume. Cele mai drăguţe sunt produsele cosmetice colorate mici, pe care le iau cu mine la birou. Astfel, nu trebuie să port o geantă imensă de machiaj cu mine, în schimb, pun toate produsele într-un compartiment al genţii de mână. Ce mini cosmetice consider că sunt cele mai atractive?

Ce spuneţi dacă începem cu produsele cosmetice colorate? Am cumpărat recent un set întreg de mini produse, pe care le-am folosit pentru machiaj. Setul a fost lansat de Bobbi Brown şi conţine următoarele produse: Crystal Lip Gloss, Smokey Eye Mascara, Mini Pot Rouge Pale Pink, BB Cream, Long-Wear Cream Shadow Stick Sand Dune, Soothing Cleansing Oil. Toate produsele sunt comercializate într-o pungă neagră. Cel mai atractiv, din punctul meu de vedere, a fost fardul de obraz, pe care, de fapt, l-am folosit de multe ori ca fard de ochi. Toate produsele cosmeticeBobbi Brown sunt recomandate pentru fiecare tip de piele. De asemenea, acestea sunt caracterizate printr-o acţiune de curăţare şi hrănire a pielii.

Să discutăm acum despre produsele de curăţare. Unul dintre preferatele mele este gelul de curăţare a tenului, lansat de Tołpa, Dermo Face Physio. Produsul este încapsulat într-un tub de 50 ml. Are o formulă hipoalergenică, care facilitează ameliorarea iritaţiilor, regenerarea epidermei deteriorate şi redarea nivelului normal al pH-ului. Acest produs cosmetic îndepărtează machiajul şi excesul de sebum. Din punctul meu de vedere, îl puteţi utiliza şi pentru a trata zona delicată a ochilor. În plus, acest produs cosmetic hidratează, netezeşte şi curăţă perfect tenul. Nu conţine coloranţi sintetici, SLS, siliconi, alcool sau alte substanţe cu acţiune de declanşare a iritaţiilor.

De fiecare dată când plec din oraş pentru weekend, împachetez o mini versiune a gelului de duş cu formulă cremoasă, lansat de Nivea. Acest produs are o textură mătăsoasă şi îngrijeşte şi curăţă pielea corpului. După utilizare, pielea este bine hidratată, moale şi netedă. Acest gel de duş, lansat de Nivea, este încapsulat într-un recipient de 60 ml. Conţine ulei de ricin şi ulei de migdale, pe care le iubesc.

Un alt produs pe care îl iau deseori cu mine, în special în timpul călătoriilor, este şamponul uscatAussie Miracle Aussome Volume. Deşi capacitatea sa este de 65 ml (destul de mare pentru un cosmetic de călătorie), veţi găsi întotdeauna spaţiu pentru recipient undeva între lucrurile pe care le-aţi împachetat în valiză. Acest produs este perfect pentru împrospătarea părului şi pentru efectuarea unei coafuri uimitoare. Cum acţionează micul meu şampon cu formulă uscată? Ridică rădăcinile părului, absoarbe excesul de sebum, îngrijeşte scalpul şi conferă părului unui aspect proaspăt pentru un timp mai îndelungat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.