Cumpărături de la un singur brand. Ce merită să cumpărăm de la Yves Rocher?

Hei, felelor,

astăzi voi juca rolul asistentului dumneavoastră de cumpărături. Sper că veţi găsi utile sfaturile mele. Să începem, suneţi gata?

Această postare a fost inspirată de MY OWN PAL (pe scurt, MOP)… da… spălătorul meu 😀 cu care am avut onoarea să merg recent la cumpărături. Săraca fată alerga ezitantă de la un magazin la altul, nu ştia ce să aleagă şi ce să ia în considerare pentru a determina calitatea unui anumit produs. Apoi, a dorit, de asemenea, să aleagă un parfum, ceea ce durează, de asemenea, ceva timp, din moment ce nu i-au plăcut nici aromele dulci, nici cele artificiale (aşa cum spune chiar ea, cele mai multe balsamuri şi geluri de duş miros a plastic … nu este departe de adevăr, bănuiesc…). ÎN ORICE CAZ, ERAM AMEŢITĂ DIN CAUZA ALERGĂTURII ŞI CĂUTĂRILOR, MI-ERA FOAME ŞI ERAM EPUIZATĂ şi ea nu terminase nici măcar jumătate din lista de cumpărături. Deodată, mi-a venit inspiraţia. Unde putem găsi produse de calitate superioară, cu miros superb şi, în plus, cu o compoziţie pe bază de produse vegetale?

Am luat-o într-unul din magazinele Yves Rocher’s.

Odată intrate în magazin, un asistent de cumpărături a avut grijă de prietena mea şi am avut timp să-mi aleg propriile produse cosmetice preferate. Prin urmare, dacă aveţi de înfruntat provocarea multor cumpărături, mergeţi direct în magazinul Yves Rocher. Nu numai că veţi cumpăra balsamuri de corp cu miros minunat, ci şi geluri de duş (unul dintre preferatele mele este cel cu aromă de lămâie&busuioc, precum şi cel de mango&coriandru). De asemenea, acest magazin de cosmetice oferă produse foarte practice de călătorie 2în1, precum un gel de duş şi şampon cu miros splendid şi frumos de monoi. După plajă, sau pentru a îngriji pielea extrem de uscată, sau pentru piele lipsită de fermitate, Yves Rocher are acest extraordinar ulei uscat de monoi pentru îngrijirea corpului. M-am îndrăgostit de acest produs deoarece nu ridică probleme de absorbţie la nivelul pielii, nu lasă un strat uleios, şi prin urmare nu pătează lucrurile, conferă un aspect tânăr, mai suplu pielii şi, în general, conferă un nivel ideal de hidratare şi nutriţie. Ce este, de asemenea, surprinzător, este că uleiul poate fi aplicat şi la nivelul părului – va proteja părul împotriva soarelui şi va ajuta la disciplinarea firelor de păr rebele. Vorbind despre uleiuri, Yves Rocher oferă o întreagă serie Riche Creme, în care ingredientele dominante sunt uleiurile naturale (fiecare produs din serie conţine aproximativ 30 de uleiuri!). Cea mai mare notă, după părerea mea, o merită crema de ochi, care m-a ajutat la ameliorarea aspectului ridurilor şi a combătut cearcănele. De fapt, seria este dedicată îngrijirii pielii mature, dar persoanele care au început să se îngrijoreze din cauza primelor semne de îmbătrânire, pot selecta aceste produse Riche Creme deoarece nu conţin parabeni sau alte substanţe ciudate.

Sunt curioasă, şi dumneavoastră aveţi produse preferate pentru îngrijirea corpului cărora le sunteţi loiale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.