Cum să vă împrospătați părul într-o clipă? Coafuri rapide

Iubiți cititori, astăzi vă voi oferi o postare care va oferi prospețime dimineților voatre și tuturor ocaziilor când sunteți pe grabă. Nu sunt sigură care este cel mai înfricoșător coșmar al vostru dimineața, dar pentru mine este coafura. Nu am nici cea mai mică șansă să-mi aranjez părul pentru a arăta ca o ființa umană decentă, astfel încât singura alternativă rămasă este de a-mi prinde părul în coadă… și același scenariu se întâmplă în fiecare zi. Coadă de cal iar și iar. Oh, evident că îl mai și împletesc câteodată. Sincer, m-a scos din pepeni – să port în fiecare zi exact aceeași coafură. Nici nu mai menționez situația când trebuie să-mi strâng părul la spate, dar tot are un astect inestetic. Există soluții? Cum să împrospătăm părul într-o secundă? Descoperiți 5 sfaturi utile!

5 sfaturi pentru păr: Cum să vă împrospătați părul și să vă coafați rapid?

 1. Cum să oferim părului un aspect plin de prospețime rapid? Puterea nerecunoscută a spumei de păr
  Știați că spuma de păr are o putere incredibilă de a oferi părului prospețime la rădăcini? Aplicați la nivelul zonelor de păr care se îngrașă mai repede și apoi folosiți o perie rotundă pentru a stiliza părul, trăgând șuvițele în sus. Alcoolul din conținutul spumei de păr deshidratează ușor părul, prin urmare această soluție acționează bine în zonele cu exces de sebum; și nu deteriorează părul.
 2. Talc, făină, cacao: Salvarea comestibilă a părului
  Într-adevăr, acest truc este mai degrabă o ”observare a muncii unui pro” – mama mea obișnuia să-l practice. În prezent, puteți cumpăra un șampon uscat care, desigur, este un mod mai rapid de a oferi părului un aspect plin de prospețime, însă aceste produse deseori conțin ingrediente controversate, prin urmare vă recomand să le folosiți cu moderație. Mai sigure sunt produsele folosite de bunicile noatre. Încercați pudra pentru copii, talcul, amidonul de cartof sau amidonul de orez (în cazul părului închis la culoare, încercați cacao). Fac asta destul de des, mai ales când nu am timp să-mi stilizez părul cu o perie rotundă. Aceste produse pulverulente ridică părul de la rădăcină, stimulează volumul, previn îngrășarea scalpului și oferă părului un aspect proaspăt.
 3. Disciplinați părul cu un balsam
  Pentru părul meu, este FENOMENAL! Am un balsam hidratant sub formă de spray special și acest cosmetic îmi salvează părul atunci când devine incredbil de indisciplinat. Pulverizez produsul în păr și, brusc, preiau controlul șuvițelor rebele. De asemenea, facilitează aranjarea părului într-un coc sau orice altă coafură. Câteodată, răsucesc doar părul din față cu ajutorul unei perii rotunde. Acoperite cu balsam, șuvițele devin mai predispuse la stilizare. În principiu, folosirea balsamului spray este o metodă cu eficiență demonstrată pentru părul indisciplinat și pentru fixarea coafurii.
 4. Preveniți despicarea vârfurilor cu uleiuri naturale
  Vârfurile sunt cele mai indisciplinate părți ale părului meu – sunt de cele mai multe ori electrizate și nu vor să mețină forma pe care le-o dau. În astfel de cazuri, recurg la arma mea secretă, adică la un ulei de înfrumusețare de calitate superioară. Acest produs este eficient în netezirea părului și stimularea strălucirii sale naturale, protejându-l, în același timp, împotriva factorilor nocivi, externi care îl deteriorează. De fapt, uleiurile naturale sunt capabile să disciplineze părul – le folosesc chiar și înainte de a-mi împleti părul. Astfel, părul meu arătă întotdeauna impecabil și strălucitor. Ce trebuie să rețineți însă este să folosiți doar o cantitate mică de ulei natural. În caz contrar, șuvițele de păr vor avea un aspect inestetic.
 5. Un nou mod de a prinde părul în coadă. O coafură de 3 minute
  Așa cum am menționat mai devreme, faptul că puteam purta doar două coafuri mă enerva cumplit. De aceea, m-am hotărât să testez și să încerc și alte coafuri rapide care nu necesită abilități speciale manuale. Și astfel am descoperit o coafură superbă. Este foarte ușor de făcut. Începeți prin a prinde părul ca și cum ați face o coadă obișnuită și apoi trageți de elastic în jos (doar câțiva centrimetri). Despărțiți părul deasupra elasticului în două secțiuni egale. Astfel, veți crea o ”gaură” prin care va trebui să treceți coada. Împingeți elasticul în sus. Acum, veți putea observa două bucle adorabile pe ambele părți – așa-numitele banane 🙂

Desigur, puteți încerca să aranjați părul într-un coc ciufulit. Uitați-vă la un tutorial video pe YT – veți găsi o mulțime. Deși este ușor de făcut, are un dezavantaj – este incomod când trebuie să purtați ceva pe cap. Sfatul meu? Faceți un coc ciufulit la școală sau serviciu înainte de a începe clasele. Credeți-mă, are sens 🙂

Asta este tot. Vă doresc o zi minunată!<3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.