Obțineți păr cu porozitate scăzută acum!

Există multe persoane care au păr cu porozitate mare și nu știu cum să îl îngrijească corect. Dacă te afli în această situație, nu dispera! Există multe moduri de a-ți trata părul cu porozitate mare, astfel încât să-ți poți obține părul cu porozitate scăzută pe care îl dorești. Este important să înțelegi ce este porozitatea și modul în care acesta poate afecta aspectul, starea vieții și sănătatea părului tău.

Ce este porozitatea părului?

Porozitatea părului este un termen folosit pentru a descrie nivelul de deschidere a cuticulelor de pe părul tău. Cuticula este șuvița de protecție de deasupra fibrei și acest lucru este foarte important pentru structura părului. Dacă cuticula se deschide, acest lucru are ca rezultat părul uscat, fragil și casant. Cu cat cuticula prezinta un nivel mai mare de porozitate (mai deschisa si mai fisurata), cu atat sunt mai vulnerabile fibrele de par.

De ce este important să aveți păr cu porozitate scăzută?

Este important ca părul tău să aibă o porozitate scăzută, deoarece acesta va ajuta la îngrijirea și îngrijirea corectă și adecvată a părului tău. Părul cu porozitate scăzută va fi mai ușor de tras și îngrijit, precum și că permit umezelii persistanțe. Acest lucru va crea un mediu de îngrijire foarte bun pentru părul tău, cu un aspect sănătos și puternic.

Cum să obțineți un păr cu porozitate scăzută?

Este important să înțelegeți ce cauzează porozitatea părului înainte de a începe să încercați să-l mențineți scăzut. De obicei, porozitatea poate fi cauzată de expunerea la soare sau solicitarea mecanică a părului prin coafare excesivă, șampoane agresive și style-uri șocante. Acest lucru face ca cuticula să se deschidă și asta creează porozitate crescută.

Cel mai important lucru de făcut dacă vrei să ai un păr cu porozitate scăzută este să ții cont de trei componente importante ale îngrijirii părului de toate tipurile. Acestea sunt curățarea, hidratarea și protejarea potrivită. Acest lucru vă va permite să vă bucurați de beneficiile unui păr cu porozitate scăzută.

Curățarea

Curățarea este primul pas important de îngrijire a părului și este necesar să se facă corect. Este important să se utilizeze șampoane potrivite pentru tipul și starea părului tău, precum și să se evite excesul. În plus, ar trebui evitate produsele agresive care pot rula și degrada cuticula. În schimb, sunt mai bine folosite produsele delicate și blânde. De asemenea, este important să se evite spălarea prea frecventă a părului ceea ce îl face prea uscat.

Hidratarea

Hidratarea corectă și adecvată este la fel de importantă ca curățarea și trebuie să se facă în mod regulat. Folosiți produse nutritive pentru a hrani firele de păr și a menține cuticula tăcută și închisă pentru a reduce porozitatea. Acest lucru se poate face prin utilizarea unor uleiuri esențiale și alte produse hidratante. Este important să se evite produsele grase și să se utilizeze produsele potrivite tipului de păr pentru a obține rezultate optime.

Protejarea

Protejarea este ultimul element important al îngrijirii părului și este important să se facă corect. Utilizarea produselor de protecție termică și a produselor de styling potrivite tipului de păr va ajuta la prevenirea daunei și la asigurarea unei porozități sănătoase a firelor de păr. De asemenea, încercați să folosiți produsele care conțin ingrediente naturale, precum și produse de îngrijire non-stresante, în cazul în care aveți un păr subtire. Chiar și protejarea împotriva soarelui este importantă, iar doza zilnică de vitamina D este vitală pentru sănătatea și sănătatea părului.

Concluzie

Odată ce înțelegeți cauzele porozității părului și le puteți reduce cu ajutorul curățării adecvate, hidratării și protejării, veți fi pe drumul către părul cu porozitate scăzută pe care vi-l doriți. Nu uitați să alegeți produsele potrivite și să evitați excesele pentru a obține părul sănătos

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.