Metoda mea de aplicare rapidă a unui machiaj matinal perfect

Metoda mea de aplicare rapidă a unui machiaj matinal perfect

Hei!

Dacă și voi faceți parte ca și mine din categoria femeilor tot timpul în întârziere dimineața deoarece vă place să stați în pat un pic mai mult decât ar trebui și, astfel, trebuie să faceți totul în grabă, sunt sigură că acest articol vă va fi de ajutor. Voi descrie partea practică a machiajului. De asemenea, având fiecare minut prețios al dimineții în minte, am descoperit o metodă inteligentă și originală de aplicare a machiajului matinal. Durează doar câteva minute. Această tehnică chiar este remarcabilă! După părerea mea, această versiune de machiaj este potrivită pentru școală, serviciu, întâlniri de afaceri și chiar și o întâlnire romantică (doar adăugați un ruj pentru a transforma machiajul de zi într-unul de seară). Cum să aplicăm rapid machiajul dimineața pentru a arăta superb? Continuați să citiți!

MACHIAJ PERFECT ȘI RAPID ÎN CÂȚIVA PAȘI

Machiaj matinal perfect, Pasul 1: crema și serul facial

Înainte de a începe aplicarea produselor cosmetice colorate, îmi pregătesc pielea. După părerea mea, este cel mai important pas care se aplică tuturor tipurilor de machiaj, nu doar celui matinal. Un ser potrivit pentru pielea facială și o cremă ușoară de zi garantează un machiaj rezistent, care va rămâne neschimbat pentru mult timp. Astfel, fondul de ten va fi mai ușor de distribuit uniform la nivelul feței, tonul pielii va avea un aspect mai frumos, iar pielea în sine va fi bine hidratată. Rețineți să alegeți cosmeticele potrivite tipului vostru de ten. De exemplu, dacă aveți tenul gras, optați pentru o emulsie ușoară sau un gel-cremă care matifiază și oferă pielii apă. Tenul cuperozic trebuie tratat cu o cremă care răspunde nevoilor sale, în timp ce tenul uscat poate fi tratat cu o cremă hrănitoare și hidratantă (în cazul tenului extrem de deshidratat, puteți folosi un ulei facial).

Machiaj matinal perfect, Pasul 2: baza de machiaj

Baza de machiaj este un cosmetic, într-adevăr, minunat. Dacă se întâmplă să fiu în întârziere chiar mai mult decât de obicei, baza de machiaj este ultimul cosmetic pe care îl folosesc. Din fericire, nu am probleme majore la nivelul tenului, prin urmare, câteodată, baza de machiaj constituie întregul meu machiaj. Astfel, nu trebui să aplic nici cremă BB, nici fond de ten. Baza mea de machiaj are o formulă ușoară, fără a fi uleioasă. Lasă pielea satinată și netedă, uniformizează tonul pielii și-mi oferă un aspect odihnit, chiar dacă dorm doar câteva ore.

Machiaj matinal perfect, Pasul 3: cremă BB sau CC

Dacă am mai mult timp dimineața, aplic o cremă BB ușoară. Îmi place acest produs deoarece nu doar uniformizează tonul pielii, ci și îngrijește și protejează tenul împotriva radiațiilor solare nocive. În majoritatea cazurilor, folosesc degetele pentru a distribui crema BB pe față, tapotând-o delicat în piele. Când observ imperfecțiuni pe față, crema BB le camuflează perfect (în majoritatea cazurilor). Ca să fiu sinceră, evit să aplic corectoare și alte fonduri de ten grele dimineața pentru a nu-mi supraîncărca tenul.

Machiaj matinal perfect, Pasul 4: pudra pulbere

Pudra pulbere este încă un cosmetic pe care încerc să-l aleg cu mare atenție. În definitiv, acesta este ultimul pas al machiajului facial, prin urmare trebuie să fie testat și de încredere. Optez frecvent fie pentru o pudră transparentă, fie una translucidă cu efecte subtile, satinate. Pudrele mele preferate sunt cea cu orez și cea cu bambus: matifiază și hrănesc pielea pentru mult timp. În ceea ce privește aplicarea, folosiți o pensulă mare și stufoasă, tapotând delicat fața. Această procedură nu dorează mai mult de câteva secunde. Pudra translucidă difuzează lumina și oferă pielii un ton frumos, sănătos – efectul este plin de naturalețe. Dacă sunteți în căutarea unui produs de top, vă recomand să încercați pudra Kryolan. Acest produs este preferatul multor artiști de machiaj din toată lumea, recomandat frecvent de bloggeri și vloggeri. În afara pudrei albe, transparente, Kryolan oferă și pudre într-o gamă variată de nuanțe obișnuite. În ciuda faptului că sunt etichetate drept produse profesionale de machiaj, acestea pot fi aplicate și în machiajul de zi.

Machiaj matinal perfect, Pasul 5: fardurile de ochi

Este de la sine înțeles că dimineața nu avem timp să aplicăm un machiaj complet de ochi, nu-i așa? Prin urmare, folosesc un truc simplu: aplic un fard de ochi delicat și mat într-o nuanță neutră pe toată pleoapa. Apoi, folosesc un iluminator pe care îl aplic în colțul intern al ochiului și sub arcul sprâncenei. Pentru mine, cel mai bun iluminator pentru această sarcină este cel care oferă o strălucire delicată, graduală. Asta s-ar putea să vă surprindă, dar folosesc degetul pentru a aplica atât fardul de ochi neutru, cât și iluminatorul. Astfel, cosmeticele colorate sunt distribuite uniform și se estompează în piele. Pentru a rezuma, acest tip de machiaj subtil de ochi vă ajută să obțineți un aspect plin de prospețime și vitalitate.

Machiaj matinal perfect, Pasul 6: rimel și creion de sprâncene

Considerați-l ultimul pas în aplicarea machiajului matinal. Un aspect interesant de reținut este să nu alegeți un rimel cu efect intens, de seară. Genele alipite și dese dau un aspect obosit feței. Deci, optați pentru un rimel cu o periuță precisă, din silicon, care separă bine genele. 

Acum, puteți folosi cosmeticul colorat de sprâncene. Dimineața, folosesc un creion. Gelurile și ceara necesită mai multă precizie și asta înseamnă timp, de care, pur și simplu, nu dispun dimineața. Unul dintre capetele creionului meu de sprâncene prezintă un burete îngust, îmbibat cu culoare (datorită căruia pot nuanța sprânceana pe întreaga lungime), iar celălalt capăt prezintă un grafit răsucit care facilitează trasarea firelor de păr lipsă din zona sprâncenelor. Perii excesul de cosmetic cu o periuță de sprâncene.

Dimineața, nu aplic ruj. Optez, în schimb, pentru un balsam de protecție. Câteodată, aleg un luciu de buze a cărui nuanță este foarte apropiată de cea naturală a buzelor. Dacă se întâmplă să mai am un mint la dispoziție, aplic și un fard de obraz. Și cam asta este tot. Machiajul meu matinal este gata, pielea este strălucitoare și impecabilă.

Acest machiaj matinal mai are un avantaj. Și anume, dacă aveți o întâlnire importantă, programată după-amiaza, puteți adăuga un tuș de ochi și un ruj pentru a obține un machiaj și mai uimitor.

Și voi aveți un machiaj matinal preferat? Cunoașteți trucuri simple care funcționeză bine dimineața și datorită cărora pielea arată perfect? Vă rog să ni le dezvăluiți mai jos! O zi frumoasă!

S-ar putea sa-ti placa si

Aici puteți găsi articolele asociate cu postarea pe care ați citit-o recent.